יום שני, טו באייר תשע"ה, 4 במאי 2015, בשעה 20:00
קריית האוניברסיטה הפתוחה ע"ש דורותי דה רוטשילד, דרך האוניברסיטה 1, רעננה
(הכניסה לחניה דרך צומת רעננה צפון; החניה ללא תשלום, על בסיס מקום פנוי)

רוצים לצאת לנדוד קצת? עם תרמיל גדוש סיפורי נדודים ושירי מסע מקוריים, עוקב "הישראלי הנודד" בקריצה אחר הרפתקאותיו של הנווד הישראלי בעולם. במסגרת המופע נצא למסע בין סמטאות רבת עמון, פסגות הרי האנדים, שדות הכותנה של לואיזיאנה, נהר הקונגו, ולמפגשים עם דמויות ססגוניות ומוסיקה שמאפיינת כל אזור.

שחקן (אלעד שפוני) ושני מוסיקאים (שגיא אילנד וערן אדרי) על במה אחת, שוזרים את המוסיקה אל תוך הסיפורים, מתבלים בדמויות מצחיקות, ומחיים את האווירה של כל מקום ומקום.

מן התקשורת:
אסי פרידמן (מגזין לאישה): "הומור עדין ונקי - מהזן שנכחד תחת מפולת הוולגריות שנחתה עלינו בשנים האחרונות. נפלא ומומלץ בחום"
יובל מסקין (קול ישראל): "הישראלי הנודד סוחף אתו את הקהל למקומות שונים ומשונים. המופע נוגע ללב, מצחיק וחשוב מכל - מוצג בגובה העיניים"