דיאלוג » אודות » אודות דיאלוג

אודות דיאלוג:

בעידן החדש, כשהעולם הפך כפר גלובלי, ידיעת שפות זרות מהווה יתרון משמעותי בעולם העסקים ובלימודים, והיא מפתח למגע בין תרבויות.

בית הספר דיאלוג מבית לימודי החוץ של האוניברסיטה הפתוחה, ידוע בקורסים הייחודיים שלו להוראת שפות, שבהם מושם דגש על השפה ככלי תקשורת. לדיאלוג מוניטין של למעלה מ-40 שנות ניסיון בתחום זה.

דיאלוג מציע קורסים איכותיים במגוון רחב של שפות, המקיפים נושאים והיבטים רבים.

אחת המטרות המרכזיות בלימוד שפה היא השגת שטף ודיוק בדיבור השפה הנלמדת. הקורסים בדיאלוג מתמקדים בפיתוח מיומנות הדיבור ובשיפורן, וזאת בעזרת התנסות מובנית. מיומנויות הבנת הנשמע והבנת הנקרא מהוות אף הן חלק בלתי-נפרד מתכניות הלימוד.

לדיאלוג שיטה ייחודית המיועדת לפיתוח מיומנות הדיבור. שיטה זו דוגלת בהפעלה אינטראקטיבית-חווייתית: עבודה בקבוצות קטנות, התמקדות בתלמיד/ה, ביצוע משימות, משחקי תפקידים, פתרון בעיות, שיחות ודיונים, וכן תרגילי הדמיה.

נשמח לפגוש אותך ולראותך בין תלמידי דיאלוג.

למה דיאלוג?
  • שיטת הלימוד של דיאלוג מאפשרת לך לנהל דיאלוג בשפה החדשה באופן מיידי.
  • דיאלוג ישנו ניצול מְרבי של זמן הלימוד לרכישת מיומנויות דיבור.
  • דיאלוג מקנים לך ביטחון עצמי ויכולת להתבטא בחופשיות בשפה הנרכשת.
  • בדיאלוג יש צוות מורים מעולה, דובר שפת אם וניסיון עשיר בתחום ההוראה של שפות זרות.
  • סביבת הלימוד דיאלוג היא נעימה ותומכת והלימודים מתקיימים בקמפוסים המרווחים של האוניברסיטה הפתוחה.
  • ייעוץ, יחס אישי ומעקב אחרי התקדמותו של כל תלמיד הם חלק בלתי נפרד משיטת הלימוד של דיאלוג
  • לדיאלוג מוניטין של למעלה מ-25 שנות ניסיון בתחום לימוד שפות.
  • דיאלוג הוא בית ספר לשפות של האוניברסיטה הפתוחה, שהיא האוניברסיטה הגדולה בישראל.
  • תנאים מיוחדים לחיילים - מגוון קורסים מוכרים לצרכי פיקדון, הנחות מיוחדות בשכר לימוד לחיילים משוחררים ובסדיר.