דיאלוגלימודי אנגלית» לימודי אנגלית למי יותר קל - לילדים או מבוגרים

לימודי אנגלית למי יותר קל - לילדים או מבוגרים

לימודי אנגלית - הגעתם לגיל שאפשר להתחיל

כשזה נוגע לדיבור באנגלית, רבים מאיתנו סובלים מחרדת ביצועים.
אנחנו חוששים שיתפסו אותנו בטעויות דקדוקיות, או שלא נמצא את המילה הנכונה.
המבוכה עקב הצורך לדבר אנגלית בקול רם ובפומבי, יוצרת מחסום שבולם את ההתקדמות שלנו. הבעיה היא, במקום להתאמן שוב ושוב עד שנלמד לפטפט באנגלית, אנחנו זונחים את השפה, ובהדרגה היא נשכחת.

אבל אל דאגה - ידיעת שפה אפשר לתקן בכל שלב בחיים, כל עוד יש הכוונה נכונה ומוטיבציה לעשות זאת.

לכן, לא איחרתם שום רכבת, וגם הגיל הוא לא בעיה.

שפה אפשר ללמוד בכל גיל, וללימודי שפה בגיל מתקדם גם יתרונות רבים. נכון, לילדים קל יותר ללמוד שפות, ואפילו בני נוער לא יקלטו שפה חדשה באותה מהירות שעושים זאת ילדים בני 3-5. אבל מכך לא נובע שבגיל מבוגר יותר אי-אפשר ללמוד - אפשר ועוד איך!
נתחיל בכך, שכדי שלימודי שפה יהיו אפקטיביים, כדאי ללמוד דווקא בהדרגתיות, בקצב אישי.
נוסף על כך, לא רק ששפות מסייעות בקידום בעבודה, בפיתוח קשרים חובקי עולם ובעת טיולים בחו"ל, לעצם הלימוד יש השפעה על מצבנו המנטלי. מחקר שנערך באוניברסיטת אדינבורו העלה, שלימודי שפה תורמים לבריאות המוח, מאיטים את הירידה הקוגניטיבית הקשורה לגיל, ואף עשויים לעכב התפתחות דמנציה. מה שנחוץ הוא לימודים דינמיים ותירגול קבוע.
אם כן, לימודי שפה הם השקעה בעתיד. מבוגרים משקיעים יותר בלמידה בזכות משמעת עצמית גבוהה, יכולת ריכוז, והתמקדות במטרה. הם גם נהנים מן היכולת לתרגל את השפה שהם לומדים בזמן אמת - עם לומדים אחרים, עם חברים לעבודה, ברשת האינטרנט ועוד.
אז אל תיתנו לגיל הביולוגי להרתיע אתכם. בואו ללמוד אנגלית בדיאלוג. אצלנו הלימודים מתנהלים תוך אינטראקציה ישירה, התכנים מעניינים, הלימודים הם חווייתיים, ומהר מאוד תדברו אנגלית בלי חשש.
אף פעם לא מאוחר מדי להתחיל.

לקבלת פרטים על קורס אנגלית