דיפלומה » מאמרים

מאמרים

מבעד לחלון אבישג כהנא (מעצבת פנים)
בשנים האחרונות נושא הוילונות בבית התפתחו מאוד והפכו לאלמנט עיצובי לכל דבר.

זרקור על האור אבישג כהנא (מעצבת פנים)
תאורה- כלי בעיצוב הבית
היא נמצאת בכל מקום,מהרגע שאנו מתעוררים בבוקר ועד לרגע שבו אנו מכבים...

לבן ולעניין אבישג כהנא (מעצבת פנים)
הפעם,לכבוד חג הגבינות,החלטתי לכתוב כתבה מיוחדת שמדברת על ה 'טרנד הלבן' בעולם העיצוב.

כר של חלומות אבישג כהנא (מעצבת פנים)
חדר שינה,המקום שבו אפשר לתת מקום של כבוד לחלום! בעולם שלנו היום שבו החיים שלנו מנוהלים בקצב

חדר רחצה מעוצב – לא עוד חלום אבישג כהנא (מעצבת פנים)
כולנו מכירים היטב עוד מבית אבא ואמא את האמבטיה שהייתה שוכנת בתוך חדר קטן וצפוף עם כיור.

כך תשדרגו בקלות ובזול את הבית אבישג כהנא (מעצבת פנים)
כל אחד מאיתנו מפנטז על בית חלומות מעוצב ומרווח,כזה שנכנסים אליו וישר אומרים 'ואוו'.

מעצבים שינוי ניצן הורוביץ
זירת העיצוב המתפתחת בארץ מזמינה מעצבים להתפתח בה, במקום לברוח לחו"ל. המעצב ניצן הורוביץ, מרצה במסלול לימודי עיצוב ואדריכלות פנים, דיפלומה - מערך לימודי החוץ של האוניברסיטה הפתוחה, מגלה כמה נישות מקצועיות שכדאי להתברג בהן, מסביר למה כדאי להתחיל מלמטה, ומספר על חדשנות בריהוט.

צייר לך דרך שי עיד אלוני
עיצוב הוא פרקטיקה מקצועית וגם פתח להתבוננות אחרת על החיים. המעצב והאמן שי עיד אלוני, מרצה במסלול לימודי עיצוב ואדריכלות פנים, דיפלומה - מערך לימודי החוץ של האוניברסיטה הפתוחה, מקבל מתלמידיו צידה לדרך, גם כשהם בני 93.

אגדה של בית יעל דורון
המראה והחלון בסיפורי מעשיות הם שני אלמנטים שמספרים את סיפורו של המרחב הביתי.
יעל דורון, מרצה במסלול לימודי עיצוב ואדריכלות פנים, בית הספר דיפלומה - מערך לימודי החוץ של האוניברסיטה הפתוחה, בחנה במחקר שלה סממנים של עיצוב באגדות ילדים