סינמה אקדמיה: יח"צ גורר יח"צ

יום שני ח' אייר תשע"ה, 27 אפריל 2015 | | דרך האוניברסיטה 1, רעננה    נווט

תכנית

19:00-20:30
הקרנת הסרט: לכשכש בכלב (ארה"ב 1996, 92 דקות) עוד לפני שמוניקה לוינסקי וביל קלינטון תפסו את כותרות התקשורת (ואת החדר האובלי בבית הלבן), נאלץ קונרד ברין (דה נירו), עוזרו המיוחד של הנשיא לבעיות מיוחדות, להציל נשיא אחר מאותה בעיה. ויניפרד איימס (הטש) היא העוזרת הנשיאותית, ויחדיו הם יחלצו את הנשיא הקולנועי מיום הבחירות הקרב. לעזרתם הם מגייסים מפיק הוליוודי (הופמן) שינחה אותם באירועים שישפרו את תדמיתו של הנשיא המושפל. שידורים מפוברקים, הצהרות מלחמה ועוד שקרים ממשלתיים מסייעים לסרט בניסיון להיות יותר מעניין מהמציאות - תחרות קשה מאוד.
20:30-21:15
רב־שיח בהשתתפות: טל אלכסנדרוביץ'־שגב, מנכ"לית "בן־חורין-אלכסנדרוביץ' אסטרטגיה ותקשורת" , יולי גורן, המחלקה לסוציולוגיה, למדע המדינה ולתקשורת, האוניברסיטה הפתוחה, אבנר הופשטיין, המחלקה לסוציולוגיה, למדע המדינה ולתקשורת, האוניברסיטה הפתוחה