אודות

האוניברסיטה הפתוחה היא האוניברסיטה הגדולה בישראל: נכון לשנת 2017 לומדים בה כ-46 אלף סטודנטים לתואר ראשון ושני. מדי שנה מצטרפים למעגל בוגרי האוניברסיטה כ-4,000 בוגרים נוספים. בוגרים אלה נוטלים חלק חשוב בכל מגזרי המשק הישראלי: בעסקים ובתעשייה, במחקר, בהוראה ובחינוך, באוניברסיטאות ובבתי הספר, בחיים הציבוריים ובחיי הרוח, בשירות הציבורי ובמגוון עיסוקים נוספים.

רוב הבוגרים למדו ועבדו במקביל והתקדמו בעבודתם תוך כדי רכישת השכלה גבוהה. רבים היו חיילים בשירות חובה וחלקם אף היו תיכוניסטים. בשל שיטת הלימוד המיוחדת ולוח הזמנים העמוס של הסטודנט המצוי באוניברסיטה הפתוחה, הבוגרים שלנו הם שאפתנים, דינמיים וחרוצים, בעלי מוטיבציה גבוהה ומשמעת עצמית. הם יודעים לנהל זמן ולתמרן בהצלחה בין התחייבויות שונות; הם יודעים ללמוד באופן עצמאי, כפי שנדרש בסביבה שבה מידע מתיישן מידי מספר שנים; והם חשופים לשיטות למידה המקנות להן ניסיון במגוון טכנולוגיות הנדרשות במקום העבודה של המאה ה-21.

אתר זה מוקדש לכם, בוגרי האוניברסיטה הפתוחה, כחלק מהרצון שלנו לשמור אתכם על קשר. תמצאו כאן סיפורי בוגרים ותמונות מטקסי חלוקת התארים, הצעות עבודה ופרטים על מועדון היזמות המיועד לבוגרים, וכן מידע על אירועי האוניברסיטה הפתוחה ופרסומיה.

אתם מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק של אגודת בוגרי האוניברסיטה וליצור קשר בדואר אלקטרוני: [email protected]

צרו קשר

רוצים להוסיף לאתר את הסיפור שלכם? לעדכן את המידע שמופיע עליכם או את הפרטים האישיים שלכם? לומר שלום, תודה או כל דבר אחר? נשמח לשמוע מכם:

טלפון: 09-7782222
דוא"ל: [email protected]