חשיפה » אודות חשיפה

חשיפה בית הספר לאומנויות התקשורת והדיגיטל
COMMUNICATION ARTS & DIGITAL

חשיפה בית הספר לאומנויות התקשורת והדיגיטל הוקם לפני כ- 30 שנים כחלק ממערך לימודי החוץ של האוניברסיטה הפתוחה ונחשב למוביל ופורץ דרך בהכשרת אנשי מקצוע לעמידה בדרישות התעשייה המשתנה.

בית הספר חשיפה מעדכן את תכני הלימודים מידי שנה, כך שהסטודנטים לומדים את התכנים הכי פרקטיים בצורה הכי אפקטיבית!
במסגרת תכניות הלימודים והקורסים המגוונים, הסטודנטים לומדים לפתח חשיבה ביקורתית, לחולל רעיונות, ליזום וליישם בפועל את כל המיומנויות החדשות שרכשו במהלך הלימודים.
תכניות הלימודים הייחודיות ניתנות ברמה אקדמית גבוהה ובהנחיית מיטב המרצים.
והכי חשוב!

עם סיום הלימודים בית הספר חשיפה, יוצאים לשוק העבודה עם תיק עבודות וכלים עדכניים שמתאימים לדרישות התעשייה במגוון תחומי התקשורת והדיגיטל.

לימודי תעודה וצבירת נקודות זכות ללימודי תואר ראשון של האוניברסיטה הפתוחה
בית־הספר חשיפה מציע לסטודנטים מגוון מסלולי לימוד אשר מוכרים לנקודות זכות ומאפשרים צבירת נקודות לתואר אקדמי באוניברסיטה הפתוחה.