אודות חשיפה

חשיפה - בית־הספר לאומנויות התקשורת, הטלוויזיה והמולטימדיה לימודי החוץ של האוניברסיטה הפתוחה, הוקם לפני למעלה מ־15 שנה במטרה להכשיר יוצרים ואנשי מקצוע בתחומי המדיה השונים ובתחום של טכנולוגיה עתירת ידע.
תכניות הלימודים הייחודיות ניתנות ברמה אקדמית גבוהה ובהנחיית מיטב המרצים. בחשיפה אנו מקפידים על בחירת נושאי לימוד אקטואליים, פיתוח מיומנויות לחשיבה יצירתית בצד לימוד מעמיק של טכנולוגיות - דבר המאפשר לבוגרי חשיפה להיקלט בתעשייה מיד עם תום לימודיהם.
נוסף לפעילות בית–הספר חשיפה השייך ללימודי החוץ של האוניברסיטה הפתוחה, חנכה האוניברסיטה הפתוחה את המרכז ללימודי תקשורת בכפר הירוק. המרכז החדש הוקם במטרה לקדם, להרחיב ולגוון את לימודי תקשורת ההמונים באוניברסיטה, ולאפשר, לצד הלימודים העיוניים, גם התנסות מעשית במקצועות אלה. המרכז ללימודי תקשורת, מאפשר לסטודנטים לתקשורת באוניברסיטה הפתוחה לשלב בין העולם האקדמי המבוסס על הקניית כלים תאורטיים ועיוניים מעמיקים לבין לימודי תעודה מעשיים, המסייעים להשתלבות בשוק העבודה.
הקורסים שבתכניות הלימוד בבית–הספר חשיפה מועברים בסדנאות ובשיעורים פרונטליים על־ידי מיטב היוצרים והמומחים בתחומים השונים. לרשות הסטודנטים עומדות מעבדות מדיה מצוידות ומשוכללות, אולפן רדיו, חדר עריכה, צוות מתרגלים מקצועי ועוד. כיתות הלימוד המרווחות והציוד העדכני מספקים לסטודנטים תנאי עבודה מקצועיים.
אנחנו מאמינים שגישתנו - התנסות מעשית ורב־תחומית של הסטודנטים יחד עם רקע תאורטי ואקדמי - מעצבת תפישה חזותית מקורית, עדכנית, אמנותית ומקצועית הדרושה להצלחת בוגרינו.
צוות חשיפה מזמין אתכם לבקר במשכננו בכפר הירוק ולהיחשף לסביבת לימודים איכותית, בדומה לאוניברסיטאות המובילות בעולם.

ויועץ לימודים יחזור אליך בהקדם