חשיפה » מאמרים » מאמר

תערוכה הבוגרים בעיצוב ואנימציה

אפליקציה לחנות שמוכרת ביצי פינגווין למטרות רפואיות, מוצר אינטראקטיבי שמסביר בפשטות את הוראות הכביסה, ויומן דיגיטלי לגיל השלישי - הם רק שלושה מבין הפרויקטים המסקרנים שהציגו בוגרי המחלקות לעיצוב ואנימציה של בית הספר חשיפה

בתוך כל הרעש של היירוטים והמתחים בעת מבצע "צוק איתן" קיים בית הספר חשיפה את תערוכת הבוגרים של המחלקות לעיצוב ואנימציה. אורחי האירוע לקחו הפוגה מהיום-יום, והגיעו לקמפוס האוניברסיטה הפתוחה שבכפר הירוק כדי להתרשם מאפליקציות, מאתרי אינטרנט, ממוצרים אינטראקטיביים ומקמפיינים. במסגרת האירוע הוצגו עשרות עבודות גמר של תלמידי חשיפה, ולנו מזומנת כאן הצצה אל חלק מהם.

exposition2
בעת מבצע צוק איתן קיים בי"ס חשיפה את תערוכת הבוגרים השנתית

אלונה ארוך: Music
זוהי אפליקציה אינפו-גראפית המציגה נתונים סטטיסטיים על העדפות אישיות של המשתמש באפליקציות מוסיקליות.

גיל אילון: אפליקציה ברטה – הכי טבעי שיש
הבוגר יצר אפליקציה ואתר אינטרנט עבור חנות לתרופות-סבתא בשם "ברטה". החנות מציעה ללקוחותיה מיגוון מוצרים אקזוטיים, כגון ביצי פינגווין, קומפרסים מחלב תאו וצ'יזבורגר פטל, לטיפול בשלל מיחושים ובעיות. הגירסה הדיגיטלית של החנות מאפשרת הזמנה קלה ומהירה של מוצרים, מעקב אחר הזמנות קודמות, קבלת טיפים ומידע בנוגע למבצעים ועוד.

גיל אילון
גיל אילון: אפליקציה ברטה - הכי טבעי שיש

שירן שמש: Laundry For Dummies

הבוגרת יצרה מוצר אינטראקטיבי, המסביר בפשטות את הוראות הכביסה שרבים מאיתנו לעיתים לא מצליחים להבין.

אינה זרקוב: מערך תזכורות לגיל השלישי
זוהי אפליקציה למוצר אינטראקטיבי בעל מספר שימושים, מעין יומן דיגיטלי משופר. היומן שולח תזכורות לנטילת תרופות, לקביעת תור לרופא וכדומה.

הדס חתינה: קידום חקיקה להעלאת גיל הזכאות לרשיון לאופנוע

פרויקט הגמר הזה הוא קמפיין שמטרתו לקדם את נושא העלאת גיל הזכאות לרשיון לאופנוע. זאת, מתוך חשש לחייהם של צעירים. הקמפיין מתבסס על סטטיסטיקות אשר מצביעות על כך שרוכבי אופנוע צעירים נוטים להיפצע ולהיהרג בתאונות דרכים יותר מקבוצות גיל אחרות (מעל גיל 24).

ww
הדס חתינה: קידום חקיקה להעלאת גיל הזכאות לרשיון לאופנוע

רענן אדוט: לוח שנה דיגיטלי לבירה GUINNESS
זהו קיר אווירה המבוסס על לוח שנה דיגיטלי, ומציג באופן משעשע, בכל יום בשבוע, עובדות שונות על בירה GUINNESS  .