חשיפה » מאמרים » אלון נוימן - מראשון לציון להוליווד

אלון נוימן - מראשון לציון להוליווד

הבמאי הישראלי אלון נוימן נבחר לביים את הסרט הבא בסדרת הנינג'ה האמריקאי - התחייה. איך הגיק המחונן ואיש הפרסום הגיע להוליווד? פגשנו אותו לראיון מעניין.

למרות התשוקה המוקדמת מילדות של אלון נוימן (לא השחקן, הבמאי) לקולנוע, הוא התחיל לעסוק בתחום בפועל רק לפני כ 12 שנה, כאשר הוא משאיר מאחוריו קריירה מצליחה בתחום הפרסום ומשרד פרסום שלו שהקים בתחילת שנות התשעים. כאשר הוא כבר בשנות ה 30 לחייו ואב לילדות, הוא פוצח בקריירת קולנוע עצמאי, במלוא מובן המילה.

קבוצת ההפקה שהוא שותף בה, דונקישוט פילמס, עושה סרטים עצמאיים בהתנדבות לגופים ועמותות וסרטים קצרים לתחרויות בארץ וברחבי העולם, והיא עושה זאת בשיתוף פעולה מלא עם הסטודיו למשחק מול מצלמה "אימפרו", עם מתנדבים מהתחום ותורמים מהציבור.

הסרט הראשון שלו באורך מלא הוא "אנטי וירוס", סרט שהופק באופן עצמאי לחלוטין, וללא תמיכת קרנות קולנוע. הדרך הלא פשוטה שעשו אלון נוימן ומתן מלך עם הסרט היא הבסיס ממנו יצרנו את המדריך לקבלת תמיכה ממשרד החוץ שפורסם לאחרונה באתר.

להמשך קריאה: https://www.taasiya.co.il/magazine/1086.htm