חשיפה » מאמרים » בינה לב

בינה לב - (מחזור סתיו 2016, תוכנית מנהלי מדיה חברתית)

בינה לב
ברצוני לשבח ולציין את איתי צמיר- המרצה והאדם.איתי צריך להיות המודל לחיקוי לכל המרצים.

מרצה מקצועי, מדייק עם עצמו ועם הסטודנטים. בקי בחומר הנלמד ויודע להעביר אותו באופן הראוי להערכה.

עם כל הניסיון שלו חשוב לו לבדוק את עצמו, לתקן ולשפר את עצמו . באמצע הסמסטר הוא העביר משוב לסטודנטים.

מהמשוב הוא הבין מה עליו לשפר ומייד יישם את התוצאות של המשוב. כל פנייה שהגיעה אליו גם אם לא היתה קשורה אליו הוא טיפל והתייחס בתשומת לב.

מעבר לצד המקצועי אני רוצה לשבח ולהודות לו על הצד האנושי, אדם עם נשמה גבוהה ומלא ברגישות שנדיר בימינו למצוא.

אני לא סטודנטית יחידה של איתי, ומהמקום שבו יש לו מאות סטודנטים הוא היה מסוגל לשים לב באופן רגיש ונוגע ללב אליי.

היתה לי זכות גדולה ללמוד אצל איתי. האיש ראוי להערכה.