התמחות מקצועית בצילום וידאו, תאורה וניהול הפקה

חושפים אתכם לאיגוד העורכים – שיתוף פעולה שעובד בשבילכם
בואו להיות חלק מהתעשייה ולקבל בחזרה...
חשיפה ואיגוד העורכים, האיגוד המקצועי לעובדים בפוסט פרודקשן התומך בשיפור תנאי ההעסקה, קידום מעמד העובדים במקצועות העריכה וקידום מקצוע העריכה בישראל, מזמינים אתכם ליהנות מהטבות ייחודיות:
-ייעוץ משפטי לחברים
-קשרים אסטרטגיים עם איגודי המפיקים ועובדי הקולנוע והטלוויזיה
-נטוורקינג עם בכירי הענף, מפגש עם מרצים מחו"ל וחשיפה של טכנולוגיות חדשות
-סדנאות מקצועיות המועברות על ידי עורכים בכירים בתעשייה
-השתלמויות לכל הכלים הטכניים החשובים בענף
רוצים להיות בעניינים? הצטרפו לאיגוד ותיהנו כסטודנטים וכבוגרים של חשיפה מהטבות ששמורות רק לכם. https://editors.org.il/

מטרת התוכנית

התמחות מקצועית בצילום וידאו ובתאורה לצורך עבודה כצלמים, תאורנים או כאנשי צוות הפקה בוידאו, וידאו דיגיטלי (הפקות ליו-טיוב, הפקות לאירועים) באולפני טלוויזיה או בתחום תעשיית הקולנוע המסחרי.
במסגרת התוכנית ירכשו הסטודנטים את הכלים המקצועיים, הטכניים והרעיוניים כאחד, אשר נדרשים לעבודה מקצועית בצילום וידאו ובתאורה. הקורס בימוי קולנועי הנלמד בתכנית, מקנה לסטודנטים תשתית רעיונית והבנה מעמיקה בתחביר השפה הקולנועית, בסוגיות מקצועיות בתחום הבימוי וההפקה, וכן יכולת שליטה במרכיביה השונים של שפה זו.

קורס צילום וידאו ותאורה כולל 3 נושאי התמחות מרכזיים:

• התמחות בצילום וידאו
  • התמחות בתאורה
  • יסודות הבימוי קולנועי

משך הלימודים (קורס צילום וידאו ותאורה)

140 שעות אקדמיות, הלימודים יתקיימו במשך 7.5 חודשים, הלימודים יתקיימו פעם בשבוע.
סטודנטים שיבחרו ללמוד את הקורס העיוני – מבע קולנועי –(בתוספת תשלום), ילמדו ערב נוסף בשבוע.

קהל היעד

התוכנית מיועדת לאנשים יצירתיים המעוניינים להתמחות באופן מקצועי ולעבוד כצלמים, כתאורנים, או כאנשי צוות הפקה הפעילים בתחומי הקולנוע העלילתי והדוקומנטרי, וכן בתחום הווידאו התעשייתי והביתי.

תעודת גמר

בסיום הלימודים ולאחר הגשת פרויקט הסיום תוענק לסטודנט תעודת סיום של תוכנית הלימודים מטעם בית הספר חשיפה, לימודי החוץ, האוניברסיטה הפתוחה. התעודה תוענק לסטודנטים אשר יעמדו בכל חובותיהם בקורסים השונים ויסיימו אותם בהצלחה.

ויועץ לימודים יחזור אליך בהקדם