מירב » מאמרים » בסיום יום העיון נפגשנו עם אריה מליניאק, מאמן אישי ועסקי

בסיום יום העיון נפגשנו עם אריה מליניאק, מאמן אישי ועסקי

בסיום הכנס הופיע אריה מליניאק, בעל חברת THE KEY, לאימון אישי ועסקי, ושטח את תורת האימון המיוחדת שלו, שמבוססת על העקרון שהחיים הם משחק. מה שמניע את האדם לפעולה הוא משחק שמומצא במוחו, והופך למציאות בפעולה נינוחה, כאשר הוא מחובר למי שהוא באמת. במתאם לערכים ולאמונות שלו.

מודל THE KEY בנוי מ-5 שלבים:

התבוננות - הפרדת הסיפורים והפרשנויות שאנחנו מעניקים לכל דבר בעולמנו, מהעובדות. הבחנת העובדות מאפשרת בחינה בהירה ונטולת שיפוטיות של המציאות, ולקיחת 100 אחוז אחריות על כל דבר, כדי שנוכל לנהל אותו.

התחברות - ליכולות, לכישורים, למשאבים. לכל מה שאפשר את ההצלחות שלנו עד כה.

יצירה - יצירת משחק חדש בחיינו, עם כללי משחק חדשים, שיניעו אותנו לפעולה בתנאים של חוסר ודאות שקיימים בעולמנו. המשחק מאפשר השגת תוצאות בתחושה טובה, ובמינימום מאמץ.

שחרור - מאחר שהמצב הטבעי של האדם הוא משחק, אין צורך לדחוף ולא למשוך אותו. מספיק לשחרר. מהדעות הקדומות, האמונות המגבילות, השיפוטים על עצמנו ועל אחרים.

פעולה - הכנת תוכנית פעולה, עם אבני דרך, לוחות זמנים, תוכנית אימון, הוקרה, השלמה.
החיים הם משחק. אם אתה לא משחק במגרש, אתה יושב ביציע ומתבונן בחייך מהצד.
והבחירה בידיו של כל אחד מאיתנו, להשתתף במשחק או להיות צופה מהצד.

לפרטים נוספים והרשמה נא לפנות לטלפון: 1-700-703-100.