מירב » מאמרים » מרצה לנטורופתיה מספרת לנו על קורס תזונה וצמחי מרפא בבית ספר מירב

קיץ בפתח וקירה לוי, נטורופתית מוסמכת ומרצה לנטורופתיה מספרת לנו על קורס תזונה וצמחי מרפא בבית ספר מירב

בקורס תזונה וצמחי מרפא נלמד על תזונה בריאה, תוך התייחסות למזונות, דרך בישולם והכנתם, הערכים הבריאותיים שלהם ואיך אנחנו יכולים לשלב אותם בחיינו היומיומיים, תוך שיפור בריאותנו ובריאות משפחתנו. נלמד גם לאיזה מצבים מתאימים איזה מזונות. נעבור על נושאים הקשורים לדרך בה אנחנו אוכלים ולאיך זה משפיע על תזונתנו בהמשך היום ועל חשקינו לאוכל (תשוקה למתוק, וכד'). נתייחס למצבים בריאותיים שכיחים כמו ירידה במשקל, בעיות מחזור והיעדרו, נלמד מה צריך לעשות כדי להכין את גופינו לחורף ולהקטין את הסיכוי שנחלה בו. נתייחס לאלרגיות של ילדים ומבוגרים ומה אנחנו יכולים לעשות כדי לצמצם את התסמינים. בנוסף, נתייחס לבריאות מערכת העיכול, שיפור בספיגת מזון והקטנה של סימפטומים המלווים עיכול לא תקין כמו שלשול, עצירות, נפיחות, גזים ועוד. נדבר על צמחי מרפא המתאימים לכל אחד מהמצבים הנ"ל, במה ואיך אנחנו יכולים להשתמש, ובאיזה צורה ומינון. לסיכום, הקורס מקנה כלים מעשיים לשיפור אורח החיים ודרך כך את בריאותינו ואיכות חיינו.

קורס תזונה וצמחי מרפא

לפרטים נוספים והרשמה נא לפנות לטלפון: 1-700-703-100.