אבחון רגשי לפי צבעים

משך הקורס: כשלושה חודשים
מרצה: כרמלה דגן

מהו קורס אבחון בצבעים?

הקורס מקנה כלי אבחוני ייחודי המאפשר למטפל להגיע להבנת סדר העדיפויות בנפש המטופל, לזהות אילו כוחות זמינים עבורו כרגע ובאילו כוחות אינו יכול / פוחד להשתמש.
ידע זה מאפשר למטפל למקד את הכלים הטיפוליים שברשותו, לתת סדר עדיפויות נכון בטיפול, להבין לעומק היכן נמצא הקושי ולזהות מצבי סיכון.
כמו כן, האבחון יכול לשמש כלי מעקב בתהליך הטיפולי המצביע על השינויים העוברים על המטופל במגוון תכנים רחב.

תוכן הלימודים:

• מפגש פתיחה חוויתי בו יתאפשר לכל משתתפת לעבור אבחון עצמי אותו תוכל לנתח בהמשך.
  • לימוד תיאורטי של מהות הצבעים.
  • שיטת האבחון.
  • תרגול בקבוצה בזוגות וקבוצות קטנות.
  • ניתוח אבחונים שיובאו ע"י המשתתפות לקבוצה (תהיה אפשרות להביא אבחונים אישיים)
הקורס ילווה בדוגמאות והעשרה מתחום הטיפול.

קהל יעד:

על מנת למצות את מלוא הפוטנציאל שבקורס, קיימת עדיפות למי שברשותה כלים טיפוליים. עם זאת, הקורס יכול להתאים גם למי שמחפשת הבנה וקשר עם הנפש בצורה ייחודית, חווייתית ובלתי אמצעית.

על המרצה:

כרמלה דגן, מטפלת מנוסה במגוון שיטות, מרצה בכירה לרפלקסולוגיה ובעלת ניסיון בהכשרת מטפלות ומורות, מנחת סדנאות של אבחון בצבעים.

פרטים נוספים והרשמה בטלפון: 02-6510888

ויועץ לימודים יחזור אליך בהקדם