פרס לד"ר מורן פלדמן
ד"ר מורן פלדמן מהמחלקה למתמטיקה ומדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה זכה בפרס  SIAM Outstanding Paper Prize

מאמרו של ד"ר פלדמן בנושא: "1/2-קירוב הדוק בזמן לינארי למיקסום פונקציה תת-מודולרית ללא אילוצים".
“A Tight Linear Time (1/2)-Approximation for Unconstrained Submodular Maximization,”
שפורסם במגזין היוקרתי למדעי המחשב SIAM Journal on Computing (SICOMP),  זכה בפרס  SIAM Outstanding Paper Prize. הפרס ניתן לשלושת המאמרים הטובים ביותר מבין כל המאמרים שהתפרסמו בשלוש השנים האחרונות, בכל העיתונים של SIAM (וביניהם SICOMP). הפרס יוענק בכנס SIAM  השנתי שיתקיים ביולי 2017 בפיטסבורג, פנסילבניה.

ד"ר מורן פלדמן הוא איש סגל בכיר באוניברסיטה הפתוחה במחלקה למתמטיקה ומדעי המחשב, וההתמחות שלו היא אלגוריתמיקה.
ד"ר פלדמן כתב את המאמר ביחד עם פרופ' ניב בוכבינדר מאוניברסיטת תל אביב, פרופ' יוסף נאור מהטכניון, וד"ר רועי שוורץ מהטכניון.

לקריאת המאמר המלא: