קורס ניהול, עיצוב והפקת אירועים

מנהל מקצועי: אביתר גורן
מפיק אירועים ותיק ומנוסה כ30 שנה בתחום ההפקות לסוגיהם, הפקת אירועים עיסקיים ושיווקיים לחברות מובילות במשק הישראלי ואירועים פרטיים.

כרטיס הכניסה שלך לתחום האירועים!
ענף האירועים, שבשנים האחרונות התחולל בו מהפך, מציב רף גבוה בכל הנוגע לאיכות, למקצועיות, לחדשנות וליצירתיות שבכל אירוע.
כדי לעמוד בציפיות הגבוהות ולהצליח בתחום זה, חשוב שהידע התיאורטי יהיה מעמיק, רחב ועדכני עד כמה שניתן.

מפיק אירועים הוא - במילה אחת - מאסטרו.
ממש כמו מנצח של תזמורת, גם מפיק ומנהל האירועים חייב להיות טעון באנרגיות גבוהות ובעל יכולת ניהול של תזמורת שלמה של ספקים.
רק ניהול נכון ומדויק יבטיח שכולם יעבדו יחד בהרמוניה מושלמת, ויופק אירוע מצוין שעובד כמו שצריך מבלי לזייף.

קהל יעד

מיועד למי שרוצה להיות מפיק ונשלוט בתעשיית , למנהלים, למנהלי משאבי אנוש, ולבעלי תפקידים אחרים אשר מעוניינים לרכוש כלים שיעשירו את תיפקודם.

דרישות הקורס

נוכחות ב-80% מהמפגשים.
הגשת פרויקט גמר הכולל בניית תיק הפקה והצגתו בכיתה.

שעות אקדמיות

200 שעות לימוד אקדמיות,
מתוכן 30 שעות פרויקט גמר יישומי.

איפה לומדים

תל אביב, רעננה, פ"ת, ראשל"צ,
חיפה, ירושלים, ב"ש

יש בזה עבודה?

בוגרי הקורס מקבלים תעודה מבית הספר דיפלומה יכולים להשתלב כעצמאים או כשכירים במיגוון תחומי עיסוק:
חברות להפקת אירועים, בתי מלון, גני ואולמות אירועים, מחלקות רווחה ומשאבי אנוש, חברות עסקיות ופרטיות, עיריות וארגונים ממשלתיים ומרכזי אירועים וקונגרסים.

אירועים מהשטח

במהלך הלימודים נבקר באתרי אירועים ואצל ספקי שירות שונים.
הסיורים הם הזדמנות מצוינת להכיר את עבודת ההפקה בשטח, לראות שיטות ניהול שונות, ולהתוודע מקרוב לכלים שבעזרתם מעצבים אירועים מרשימים.
הסיורים יתמקדו בתחומים הבאים:
* הפקה הלכה למעשה במתחמי אירועים
בניית תיק אירוע הפקה הלכה למעשה
מצגת פרויקט גמר
המרצים שלנו
סגל המרצים והמנחים שלנו מורכב מאנשי הפקת, ניהול ועיצוב אירועים מן המובילים בישראל - הם ניהלו את ההפקות הגדולות בארץ,
והם מביאים להוראה בקורס את ניסיונם, את כישרונם, את מקצוענותם, ולא פחות חשוב - תשוקה עזה למקצוע.

אורלי רפאלי

מומחית בהפקות אירועים.
בעלת החברה ORH, שבה משתמשים באמצעים החדישים ביותר לתכנון ולבנייה של אירוע, החל מהדמיה ויזואלית ועד ליישום כל הפרטים הקטנים ביותר.
אריאל חלימי

מפיק אירועים במיגזר הפרטי ובמיגזר העסקי.
מוביל בתחום ההפקות הלא-שיגרתיות, מתהליך התנעת ההפקה, התכנון והקונספט, דרך ניהול פגישת הספקים והאתגרים שבדרך, ועד שלב הביצוע.
יאנה דפני גרוס

מפיקת אירועים פרטיים ועסקיים, אירועי בוטיק וחתונות. בעלים של חברת "גרוס פרודוקשיין" בה היא מיישמת את תפיסת עולמה: "לפרק את הקופסה לחתיכות ולבנות עולם חדש לגמרי".
לימור גזית

מאמנת עסקית, מרצה למיתוג ופיתוח כישורים אישיותיים - כלים להצלחה ויזמות, מיתוג, עבודת צוות ופרזנטציה מול לקוחות.

ענבל אדל

מעצבת אירועים מובילה - מבחירת הפרחים למרכז השולחן, דרך בחירה של מפות,ריהוט, ועד הפרטים הקטנים אשר משלימים את התמונה כולה.
שני צדיקריו

צלמת סטילס עצמאית ומדריכת צילום זה עשור. מומחית בצילום אירועים פרטיים ועסקיים, הפקות שטח, תדמית, פרסום ופורטרטים.
רחלי אררה

שפית ובעלים של ״בולו״ -מטבח עונתי מסורתי לאירועי בוטיק וארוחות פרטיות, מפיקה ויוצרת אירועים ותוכן.
נתי ניב

תקליטנית, מתופפת, מוסיקאית ויוצרת, בעלת ניסיון של 24 שנים.
בוגרת האקדמיה למוזיקה בלוס אנג׳לס (LAMA) וזוכת תחרות התקליטנית הטובה ביותר מטעם אתר mako ותחרות SHE J פעמיים ברציפות.

יש לנו עוד מלא דברים לספר לך על התכנית שלנו,
ובטוח גם לך יש שאלות אלינו.
נשמח לדבר