ערב עיון: אני מחליט(ה) אנלוגי(ת) בעולם דיגיטלי: קבלת החלטות בעולם טכנולוגי

16:30-16:15
התכנסות וכיבוד קל
17:30-16:30
מושב ראשון: קבלת החלטות בעולם המקוון יו"ר: ד"ר גל בן יהודה, המחלקה לחינוך ולפסיכולוגיה, האוניברסיטה הפתוחה. ד"ר צחי חייט, בית הספר סמי עופר לתקשורת, המרכז הבינתחומי הרצליה: תפקידם של קשרים חברתיים בתהליך הערכת האמינות של תכנים מקוונים. ד"ר תמר קריכלי כץ, הפקולטה למשפטים ע"ש בוכמן, אוניברסיטת תל אביב: נשים וגברים בשוק המוצרים: ראיות מ-eBay.
17:45-17:30
הפסקה
19:30-17:45
מושב שני: טכנולוגיות חדשות, החלטות ישנות יו"ר: ד"ר אבנר כספי, המחלקה לחינוך ולפסיכולוגיה, האוניברסיטה הפתוחה . ד"ר עמוס שור, המחלקה למנהל עסקים, הפקולטה לניהול, אוניברסיטת בן-גוריון בנגב: שיפוטים מוסריים של נהגים במכוניות אוטונומיות לעומת מכוניות רגילות. ד"ר שיר אתגר, המרכז לחקר חדשנות בטכנולוגיות למידה, האוניברסיטה הפתוחה: האם סמארטפונים משנים את אופן קבלת ההחלטות שלנו? סער וילף, מייסד :Rootclaim מדוע ההסקה האנושית נכשלת, ואיך לתקן אותה?