חשיפה » מאמרים » מריאלה ליבוביץ

מריאלה ליבוביץ

הסיפור שלי התחיל לפני כ-9 חודשים כאשר הגעתי למסקנה שמשעמם לי במשרד ואני חייבת לעשות משהו עם עצמי. חיפשתי קורס שישלים לי את הלימודים לתואר השני וייתן לי כיוון מקצועי בתחום שיהיה מבוקש. לאחר כמה ימים קבעתי פגישה עם טל ובלי הבטחות לעתיד ורוד אבל שיחה מקצועית וממוקדת ומותאמת לצרכים שלי, ידעתי שאני הולכת לכיוון הנכון.

במהלך הקורס למדתי תכנים רלוונטיים למקצוע שרציתי לרכוש, פגשתי מרצים אורחים שחיים ונושמים את תעשיית הדיגיטל, רכשתי כלים שימושיים ועוד. אבל מה שהיה הכי חשוב בתקופה הזו היא הזכות ללמוד אצל מרצים שלא רק הידע המקצועי שלהם ניכר, אלא רמת האיכפתיות ויחס אישי שאני עוד לא נתקלתי באף מסגרת אקדמית אחרת. הדלת של כל מרצה תמיד היתה פתוחה, קיבלתי מענה מהיר על כל שאלה ואפילו בזכותם הצלחתי להתשלב בתפקיד חדש עוד לפני שהקורס נגמר.

הקורס היה מעל ומעבר למה שציפיתי לו ואני בטוחה שעוד רבים ירוויחו ממנו גם.