sustainability_and_environment_research_center_report-7-25

34 רוני לוטן, איל פאר הפרש הציון בין קבוצות המחקר בשימוש בכלים חד"פ בשבת, בין תחילת :5 טבלה המחקר לבין שיחות המעקב סוג הכלי שינוי קצר־טווח שבועות) 3–2 (שיחת מעקב לאחר שינוי ארוך־טווח שבועות) 9–7 (שיחת מעקב לאחר קבוצת הביקורת )n=29( קבוצת המחקר )n=26( קבוצת הביקורת )n=29( קבוצת המחקר )n=26( צלחות )0.60( ,0.00 )0.90( ,-0.54* )0.77( ,-0.34 )0.70( ,-0.42 כוסות לשתייה קרה )0.68( ,-0.03 )0.92( ,-0.27 )0.81( ,-0.34 )0.78( ,-0.15 כוסות לשתייה חמה )1.41( ,0.07 )1.22( ,-0.27 )1.48( ,0.14 )1.28( ,-0.04 סכו”ם )0.93( ,-0.17 )0.80( ,-0.38 )1.09( ,-0.41 )0.71( ,-0.50 קערות מרק )1.15( ,-0.21 )1.17( ,-0.50 )1.37( ,-0.34 )1.29( ,-0.08 קערות הגשה )1.02( ,-0.03 )1.50( ,-0.19 )0.86( ,-0.38 )1.35( ,-0.35 כלל הכלים )3.75( ,-0.38 )5.10( ,-2.15 )4.32( ,-1.69 )4.14( ,-1.46 הערכים מוצגים כממוצע שבועי, עם סטיית תקן בסוגריים. .*p<0.05

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjk0MjAwOQ==