סטודנטים מצטיינים באינטל

בשנה האחרונה נפתחה במפעל אינטל קרית-גת תכנית לימודים יחודית של האוניברסיטה הפתוחה לתואר ראשון במדעי הטבע בהדגשת כימיה. במסגרת התוכנית, קבוצה נבחרת של עובדי אינטל לומדת כשניים עד שלושה קורסים מדי סמסטר. מפגשי ההנחיה העיוניים מתקיימים במפעל אינטל, ואילו מפגשי המעבדה מתקיימים ברובם במעבדות האו"פ ברעננה. מערכת השעות נבנית מדי סמסטר בהתאמה למשמרות העבודה של כל אחד מהסטודנטים בתכנית. הסטודנטים בתכנית נהנים ממערך תמיכה מקיף הן מטעם צוות הכימיה במחלקה למדעי הטבע והחיים באוניברסיטה והן מטעם אינטל על מנת שיוכלו להצליח בלימודיהם.

עד כה המספרים מדברים בעד עצמם, ואין ספק שלסטודנטים שנבחרו יש הישגים נאים ופוטנציאל מצוין לצלוח את התוכנית המאתגרת. בנוסף לתוכנית, חברת אינטל תרמה בשנה החולפת מלגות לסטודנטים מצטיינים בתחומי הפיסיקה והכימיה. המחלקה למדעי הטבע והחיים באוניברסיטה הפתוחה מעריכה ומוקירה את חברת אינטל על שיתוף הפעולה הפורה והאמון שניתן לה שמאפשר להוביל את עובדי אינטל לפיתוח מקצועי והרחבת אופקים, ולהוכיח שגמישות ואיכות אינן רק סיסמאות, ושילוב עבודה עם לימודים הוא מציאות אפשרית.

האוניברסיטה הפתוחה מברכת את הסטודנטים המשתתפים בתוכנית ומאחלת לכולם הצלחה בלימודים!