מדריך לתלמידי מוסמכים המתענינים במחקר בהנדסת תוכנה באו"פ

דף זה נמצא בעריכה.

המחקר באוניברסיטה הפתוחה

האוניברסיטה הפתוחה הוקמה מתוך תפיסה שהמחקר הנו חלק מהותי מפעילותם של חברי הסגל האקדמי שלה. העיסוק במחקר הוא בלב ליבה של העשייה האקדמית מעצם היותה של האוניברסיטה גוף התורם ליצירת ידע חדש בכל תחומי המדע ומעמיד את הידע הזה לתועלת החברה. אולם, לפעילות המחקרית יש תפקיד מרכזי גם בשמירה על הרמה הגבוהה של פיתוח הקורסים וההוראה. העיסוק המתמיד במחקר בתחום ההתמחות של כל אחד מחברי הסגל הוא זה שמבטיח שהקורסים ותכניות לימוד שהם מפתחים עבור תלמידי התואר הראשון והתארים מתקדמים יצטיינו בהעברת תמונת עולם מדויקת ועדכנית של התחום.

חברי הסגל של האוניברסיטה הפתוחה עוסקים במגוון רחב של ענפי מחקר המייצגים את תחומי הדעת השונים: מדעי החברה, מדעי הרוח, מדעי הטבע, מדעים מדויקים והנדסה. חברי הסגל האקדמי פועלים באופן עצמאי ומתוך חופש מלא בבחירת תחומי העניין שלהם ובהחלטותיהם המקצועיות ורבים מהם זוכים להכרה בינלאומית ונמנים עם המובילים בעולם בתחומם. האוניברסיטה חותרת לגייס, להעסיק ולטפח חברי סגל צעירים עם מצוינות במחקר.

קורסים מומלצים באוניברסיטה הפתוחה

רשימת קורסים תופיע כאן.