חוף יווני
דיאלוגלימודי יוונית» כיצד למידת יוונית יכולה לשנות את חוויית הנסיעה שלכם

הקסם של יוון: כיצד למידת יוונית יכולה לשנות את חוויית הנסיעה שלכם

ביקור ביוון, ארץ האלים והמיתוסים, היא חוויה שאין שנייה לה. מהחופים הכחולים של האיים ועד פסגת הר אולימפוס, ביוון תמצאו נופים מרהיבים, תרבות עשירה והיסטוריה מרתקת.
אך מעֵבֶר לכל אלו, השפה היוונית - אחת השפות העתיקות והחשובות בעולם - יכולה להעשיר ולהעמיק את חוויית הנסיעה שלכם בצורה לא-רגילה.

חוויה אותנטית יותר

למידת יוונית תאפשר לכם לחוות את יוון באופן הכי אותנטי שיש. תוכלו לקרוא תפריטים במסעדות, להבין שילוט והודעות, ואף להתחבר לספרות, לשירה ולמוסיקה של יוון. זו דרך מצוינת להעשיר את חוויית הנסיעה שלכם, ולהפוך אותה לחוויה בלתי-נשכחת.
נוסף על כך, תקשורת בשפה המקומית מאפשרת חילופי דעות, ניהול שיחות משמעותיות, והיכרות מעמיקה יותר עם התרבות האיטלקית.

הזמן הנכון להתחיל ללמוד

לא משנה אם אתם מתכננים נסיעה ליוון בקרוב או שאתם פשוט רוצים להרחיב את אופקיכם התרבותיים, זה הזמן הנכון להתחיל

ללמוד יוונית

, בבית הספר דיאלוג אנו מציעים קורסים בכיתה עם מורים מנוסים וגם בצורה מקוונת.
הקורסים מתאימים לכל רמה ולכל מטרה. הצטרפו אלינו עוד היום, וקחו את חוויית הנסיעה והלמידה שלכם לרמה הבאה. יוון המדהימה מחכה לכם עם כל הקסם, ההיסטוריה והתרבות שלה - הכירו אותה מקרוב יותר בעזרת יֶדע בשפתה היפה.

הנה 20 מילים וביטויים שיעזרו לכם בעת ביקור ביוון:

• Καλημέρα [kaliméra] - בוקר טוב
  • Ευχαριστώ  [efxaristó] - תודה..
  • Σήμερα [símera] - היום.
  • Ναι [né] - כן.
  • Όχι [óhi] - לא.
  • Πόσο κοστίζει...;[póso kostízi] - כמה זה עולה?
  • Τι ώρα είναι; [ti óra íne] - מה השעה?
  • Τουαλέτα [tualéta]  - שירותים.
  • Παραλία [paralía] - חוף.
  • Εστιατόριο [estiatório] - מסעדה.
  • Ξενοδοχείο [ksenodochio] - מלון.
  • Λιμάνι  [limáni] - נמל.
  • Μουσείο [musío] - מוזיאון.
  • Μενού [menú] - תפריט.
  • Καφές [kafés] - קפה.
  • Πρωινό proinó] - ארוחת בוקר.
  • Δείπνο [dípno] - ארוחת ערב.
  • Ταξί [taksí] - מונית.
  • Διαβατήριο [diavatírio] - דרכון.
  • Φάρμακο [fármako] - תרופה.