כנס צ'ייס

האדם הלומד בעידן הטכנולוגי
הכנס התשיעי לחקר חדשנות וטכנולוגיות למידה ע"ש צ'ייס
ימים שלישי-רביעי, י"א - י"ב באדר א' תשע"ד, 12-11 בפברואר 2014
קריית האוניברסיטה הפתוחה, רעננה (מפת הגעה)

הנחיות למרצים בכנס צ'ייס 2014

למרצים בכנס צ'ייס שלום,

אנו מזכירים לכם שההרשמה לכנס נפתחה, ומבקשים לעדכנכם במספר פרטים.

ראשית אנא הזדרזו להירשם לכנס אם עדיין לא עשיתם זאת, לפי ההנחיות המצויות באתר הכנס.

משך ההרצאות:

לכל הרצאה מוקצה זמן של 15 דקות, ועוד 5 דקות שאלות ודיון. לא תתאפשר חריגה מהזמן המוקצה לכם בכדי לא לפגוע בלוח הזמנים ובהרצאות אחרות. כמו כן, לא יתאפשר שינוי סדר המרצים. כדי לראות את מיקומכם בתכנית בדקו את תוכנית הכנס שנמצאת כבר באתר שצוין לעיל.

אם זו אחת הפעמים הראשונות שאתם מציגים מאמר בכנס אקדמי, אנו ממליצים בחום לבצע מספר חזרות על ההרצאה כדי לוודא שהיא לא מתארכת מעבר לזמן הקצוב. יושבי הראש יאלצו לקטוע הרצאה שתגלוש מעבר לזמן המוקצב.

ציוד:

בכל חדרי ההרצאה יעמוד לרשותכם מחשב המחובר לחד-קרן ("ברקו") ולאינטרנט, וציוד הגברה לאלה המבקשים להקרין קטעי וידיאו.

תאימות מחשבים:

מערכת ההפעלה במחשבי הכנס היא חלונות 7, וגרסת האופיס המותקנת היא "אופיס 2007" .אנא הימנעו משימוש בתוכנות שלא תואמות חלונות, ושעשויות שלא לפעול כראוי בגלל בעיות תאימוּת עם המחשבים במקום. ראו להלן מידע על משלוח המצגות מראש. במקרה של דרישות טכניות מיוחדות, אנא הודיעו למזכירות הכנס לפחות שבועיים מראש. לא נוכל לספק ציוד הקרנה נוסף כמו מטול שקפים או מכשיר וידיאו.

לא תהיה אפשרות להציג מהמחשבים הניידים האישיים של המשתתפים!

מצגות:

• לשם מניעת בעיות של הרגע האחרון בהקרנת מצגות, אלה מכם המעוניינים להעזר במצגת, מתבקשים לשלוח אותה מראש לדוא"ל: [email protected] עד ה-5/2/14. מצגות שיועלו למערכת בזמן ימתינו לכם על המחשב באולם ההרצאות. בכל מקרה, הביאו עותק של המצגת על גבי זכרון נייד (disk on key).
  • אנא הודיעו למזכירות הכנס מראש אם המצגת כוללת גם סרטים, אנימציות, תוכנות או כל דבר שאינו Power Point.
  • אנו ממליצים להקטין את גודל קובץ המצגת על ידי כיווץ התמונות. ניתן למצוא הנחיות מקוונות כאן או על ידי חיפוש במנוע חיפוש הנחיות מתאימות לגרסה שלכם של תוכנת המצגות. לדוגמה: compress pictures ושם תוכנת המצגות (powerpoint וכו')

אנא דאגו להגיע לאולם ההרצאות לפחות עשרים דקות לפני המושב כדי לוודא מראש את תקינות המצגת והתאמתה.

להתראות בכנס,
הוועדה המארגנת של כנס צ'ייס 2014