תפנית » קורס ייעוץ לכלכלת המשפחה » מה תדעו בסיום קורס לכלכלת המשפחה

מה תדעו בסיום קורס לכלכלת המשפחה, ואיך הוא יקדם אתכם צעד משמעותי נוסף בדרך לקפיצת מדרגה בקריירה שלכם

כלכלת המשפחה היא מקצוע חדש, שהפך לחלק חשוב לא רק בהחלטות על התנהלות משפחתית, אלא גם בשיקולי בחירת קריירה. קורס זה מיועד לכל מי שיש לו עניין בתחום המתרחב של כלכלת משפחה, מקצוע חדש המציע לסטודנטים מיגוון אפשרויות קריירה שונות. זוהי תקופה מרגשת להשתלב בתחום זה, לאור המחקרים הרבים שעורכות מכללות ואוניברסיטאות ברחבי הארץ על כלכלת משפחה. מחקרים אלו מניבים מידע רב ומועיל. בקורס זה תוכלו ללמוד על ניהול נבון של משק הבית, חישובי צריכה, מיסוי ושכר, משכנתאות, סוגיות כלכליות ועוד.
בקורס זה נלמדים היסודות וההיבטים השונים של כלכלת המשפחה - העקרונות הכלכליים המשפיעים על משפחות, כיצד לתכנן את הכספים המשפחתיים ולקבל החלטות לגבי כסף, וכן סוגים שונים של משפחות וצרכיהן המיוחדים. בתום הקורס תדעו כיצד לקבל החלטות לגבי כספיכם, אילו השפעות יכולות להיות להחלטות אלו על משפחות, אילו משאבים זמינים לתכנון פיננסי, וכיצד להנחות וללוות משפחות בדרך לרווחה כלכלית.
רוצים להצטרף לעולם הפיננסי החדש ולרכוש מקצוע מרתק? הצעד הראשון שלכם מתחיל כאן.
צוות המומחים שלנו בבית הספר תפנית, מבית האוניברסיטה הפתוחה, מחכה לכם עם תוכנית לימודים עשירה, מגוונת ומעשית, בהיקף של 100 שעות אקדמיות ופרקטיקום.

תוכני הקורס - עולם עשיר של יֶדע פיננסי מעשי

קורס זה יאפשר לכם להבין את היסודות הכלכליים והפיננסיים של משפחה. תלמדו גם על המודלים הכלכליים השונים, וכיצד ניתן ליישם אותם במשפחה. הקורס מיועד למעוניינים לפתח קריירה בתחום כלכלת המשפחה, וגם למי שרוצה להבין טוב יותר את ההתנהלות הכלכלית במשפחתו, ולשפר את ניהול הכספים האישיים.
הקורס מקיף את הנושאים המרכזיים והחשובים ביותר בתחום זה:
  • יסודות כלכלת המשפחה
  • נכסים והתחייבויות
  • התנהלות כלכלית שוטפת
  • קריאת דוחות כספיים
  • זיהוי והבנה של המצב הכלכלי במשפחה
  • התייעלות כלכלית
  • צרכנות נבונה
  • מיסוי ושכר
  • תוכנית ביטוח ופנסיה<
  • דיור ומשכנתאות

בנוסף, התוכנית מקיפה נושאים רבים אשר מסייעים להפוך את הידע הנרכש למקצוע מעשי ורווחי. בין הנושאים הנלמדים ניתן למצוא את התחומים הבאים:
  • היבטים פסיכולוגיים והתנהגותיים בכלכלת המשפחה
  • אימון וייעוץ למשפחה
  • בניית תקציב עתידי ועמידה ביעדים
  • יזמות ופיתוח עסקי
  • שיווק וקידום עסקי באמצעים דיגיטליים

סיום הקורס בהצלחה מבטיח גישה לקריירה חדשה ומרתקת ששליחות בצידה

הקורס "ייעוץ לכלכלת המשפחה" מכשיר סטודנטים למקצוע חדש, שעתיד להיות חשוב עוד יותר בעתיד. בנוסף, הוא מעניק יֶדע ביחס לעקרונות ניהול כספים באמצעות כלים מתקדמים, כגון ניהול תקציבים, תכנון פיננסי, כרטיסי אשראי, וכן השקעות והיבטים נוספים של מימון אישי.
כלכלת משפחה היא מקצוע חדש יחסית, רב-תחומי, המושתת על שילוב של יֶדע משורה של תחומים. אנשי המקצוע המייעצים בתחום זה מעניקים מידע ומיומנויות הנחוצים למשפחות המתחבטות בבעיות כלכליות. בתום הקורס יהיו הבוגרים מקצוענים בתחום כלכלת המשפחה, ויוכלו לנתב את הקריירה שלהם בהתאם לכישוריהם ולידע שרכשו.

תמיד אמרו לכם שאתם טובים עם כסף? - הגיע הזמן להפוך את זה למקצוע

במסגרת הקורס "ייעוץ לכלכלת משפחה" תרכשו כלים שיאפשרו לכם להפוך את הידע שרכשתם למקצוע של ממש. במסגרת הקורס נלמדים נושאים המסייעים לפיתוח עסקים בצורה נכונה מהיום הראשון: יזמות ופיתוח עסקי, שיווק וקידום עסקי באמצעים דיגיטליים ועוד. אנחנו נניח עבורכם את היסודות, לכם נשאר להפוך את הכל למקצוע מרתק.
בנוסף, כערך מוסף משמעותי, נלמד כיצד חיסכון בכסף הוא למעשה דרך מצוינת להכניס יותר כסף למשק הבית שלכם, מפני שכל הוצאה מיותרת שנחסכת הופכת למעשה למקור הכנסה חדש.

חושבים שייעוץ לכלכלת המשפחה הוא המסלול המתאים עבורכם? מחפשים לא רק מקצוע מבוקש עם עתיד מבטיח, אלא גם כזה שתורם לשיפור הרווחה הכלכלית בישראל?
לימודי ייעוץ לכלכלת המשפח הוא המסלול המתאים ביותר עבורכם.