מירב » אודות » אודות מירב

אודות מירב:

בית הספר מירב, מבית לימודי החוץ של האוניברסיטה הפתוחה, הוא מהבולטים בארץ בהכשרת מטפלים ברפואה משלימה ומהווה ראש חץ בגישתו. בית הספר שם לעצמו מטרה להכשיר מטפלים ברמה מקצועית גבוהה ביותר, תוך שמירה על האווירה הייחודית בה מתקיימת הרפואה המשלימה.

תכניות הלימודים במירב עומדות בסטנדרטים בינלאומיים מבחינת הרמה האקדמית מקצועית, הרקע הרפואי הנרכש וההתנסות הקלינית. גישה זו תואמת את הנטייה העולמית לרפואה משולבת הכוללת בתוכה את הרפואה הקונבנציונאלית והרפואה המשלימה, וזאת כדי לאפשר לאדם טיפול מקיף וכולל שיוביל לבריאות שלמה.

הלימודים במגמות הארבע-שנתיות מזכות בנקודות אקדמיות.

חלק בלתי נפרד מפעילות בית הספר מירב הינה פעילות לשירות ולחיזוק הקהילה בה אנחנו חיים, כל זאת בראייה כולית (הוליסטית) הרואה את סביבתנו כחלק מבריאותינו. פעילויות אלה נעשות במסגרות שונות, כמו עזרה לילדים עם בעיות קשב וריכוז המשולבים בבתי ספר רגילים ופעילויות משותפות עם עמותות "עלם", אקי"ם ו"אלו"ט.

נוסף על התוכניות להכשרת מטפלים, מציע בית הספר מירב תכניות העשרה בתחומי הרפואה המשלימה שמיועדת למטפלים ולקהל הרחב, כל שיוכלו להיעזר בידע שיוקנה להם בטיפוליהם בסביבתם הקרובה.

דרך הלימוד במירב הינה ייחודית ומתבטאת במספר גורמים:
  • צוות מורים וצוות אקדמי איכותי אשר מתמקד בהקניית ידע נרחב לסטודנטים, מלווה ותומך כל סטודנט במהלך כל לימודיו.
  • רמה מקצועית חסרת פשרות המבוקרת ומוכתבת על ידי האוניברסיטה הפתוחה.
  • אווירה נעימה וביתית.
  • חשיפה קלינית: הסטודנטים במירב עוברים התמחות (סטאז') החושפת בפניהם אוכלוסיות טיפוליות שונות ומגוונות.
  • שילוב יעיל של שיטות הטיפול הקליניות השונות במטרה להכשיר מטפלים ברמה הגבוהה ביותר

כאשר בוחרים ללמוד רפואה משלימה, זו אינה בחירה במקצועי בלבד, אלא גם בדרך חיים.
במירב תמצאו אווירה מיוחדת וליווי של מיטב המורים לרפואה משלימה, שיעמדו לצדכם בתהליך ההכשרה המקצועית ובאימוץ דרך חיים מעשירה זו.

לפרטים נוספים והרשמה נא לפנות לטלפון: 1-700-703-100.