חשיפה » המרכז ללימודי תקשורת

המרכז ללימודי תקשורת - Center for Media Studies

האוניברסיטה הפתוחה הקימה בקמפוס הכפר הירוק מרכז ללימודי תקשורת (Center for Media Studies), בו נלמדים תחת קורת גג אחת לימודים אקדמיים ולימודים מעשיים בתחומי התקשורת והמדיה השונים.

המרכז משרת הן את תחום התקשורת באוניברסיטה הפתוחה והן את בית הספר חשיפה לאומנויות התקשורת, הטלוויזיה והמולטימדיה השייך ללימודי החוץ של האוניברסיטה הפתוחה.

המרכז ללימודי תקשורת יאפשר לסטודנטים הלומדים לתואר: "בוגר בתקשורת" (B.A. דו-חוגי)/ "בוגר במדעי החברה בהדגשת תקשורת"/ "בוגר במדעי החברה והרוח" / " בוגר במדעי הרוח בהדגשת קולנוע/ " בוגר במדעי הרוח והחברה בהדגשת קולנוע" לשלב בין לימודים אקדמיים לבין לימודי תעודה פרקטיים, המסייעים לבנות קריירה ולהשתלב בעבודה.

לרשות הסטודנטים במרכז ללימודי התקשורת עומדות מעבדות מדיה מצוידות ומשוכללות, אולפן רדיו, חדרי עריכה, צוות מתרגלים מקצועי ועוד. כיתות הלימוד המרווחות והציוד העדכני מספקים לסטודנטים של המרכז תנאי עבודה מקצועיים.

לימודי התעודה בבית הספר חשיפה מקנים הכשרה מעשית מקצועית ברמה גבוהה וכן הכרה בנקודות זכות.

אתר המרכז ללימודי תקשורת
ניתן לתאם יעוץ מקצועי ו/או יעוץ אקדמי:
לבית הספר חשיפה:03-7660661/2/3 , [email protected]
למוקד המתעניינים בלימודי החוץ: 1-700-50-8888
למוקד המתעניינים האקדמי: 3500* או 09-7782222

המחלקה לספרות, ללשון ולאמנויות -תואר ראשון בלימודי קולנוע
ניתן לשלב את הלימודים המקצועיים עם לימודי תואר ראשון בקולנוע- ראה גם...