אנו רואים לנגד עינינו מעצב מוצר דיגיטלי (Digital Product Designer) אשר מעורב בהליך פיתוח מוצר – החל בשלב הרעיון הקריאטיבי, דרך איפיון חוויית המשתמש, וכלה במיתוגו ובעיצובו החזותי.
תחומי הלימוד העיקריים:
תחום עיצוב גרפי/תקשורת חזותית
קורסים אלו מקנים לסטודנט "ארגז כלים" עשיר ומגוון, תוך שימת דגש בפיתוח מיומנות מקצועית, חשיבה קריאטיבית ושפה אישית. נלמדים בהם יסודות השפה החזותית, טיפוגרפיה, דימוי והעברת מסר חזותי, מיתוג וקריאייטיב.תחום UX/UI - עיצוב ואיפיון המוצר, ממשק וחוויית המשתמש (Web, אפליקציה)
ייחודה של התוכנית שלנו מתמקד בתחום זה. תפיסתנו ביחס לעיצוב העכשווי גורסת, כי אין צורך בהפרדה מוחלטת בין הליך איפיון חוויית המשתמש (UX) לבין העיצוב הגרפי של הממשק (UI).
תחום זה כולל את הקורסים: מבוא לעיצוב אינטראקטיבי – ממשקים וחווית משתמש, עיצוב לפלטפורמות דיגיטליות 1 – אתר רספונסיבי Cross Platform (מותאם למגוון פלטפורמות), עיצוב לפלטפורמות דיגיטליות 2 – דגש על פלטפורמות מובייל, ליווי בבניית תיק עבודות חוצה-פלטפורמות.
תחום טכנולוגי (תוכנות)
בתחום זה נלמדים כלֵי התוכנה המרכזיים המשמשים את המעצב בעולם הדיגיטלי העכשווי. בקורסים אלו נלמדות התוכנות הבאות: Photoshop (המיועדת לעיצוב ולעריכה של תמונות), Illustrator(המסייעת בעיצוב ובעבודה וקטורית),
Wordpress (המשמשת לעיצוב ולהקמה של אתרים), ו After Effects(שהיא כלי לעיצוב בתנועה). בנוסף, התוכנית חושפת את הסטודנטים לכלי עבודה נוספים (כמו כלֵי איפיון ופרוטוטייפ - XD), ומתבססת על הידע הטכנולוגי הנרכש במסגרת הלימודים.
השיעורים בנויים משילוב של הרצאות וחומר עיוני, תרגילים בכיתה, ושורת תרגילים ופרויקטים מעשיים שהסטודנטים מבצעים כעבודת בית.
התוכנית מיועדת לכל מי שמתעניין ברכישת מקצוע מבוקש - עיצוב גרפי של מוצרים דיגיטליים עכשוויים - Digital Product Designer ושואף לבנות לעצמו קריירה כמעצב גרפי ומאפיין (UX/UI) מוצרים דיגיטליים בתעשיית האינטראקטיב וההיי-טק.
מטרת קורס עיצוב גרפי
בתוכנית היא, שcסיום לימודיו יהיה בידי הסטודנט לעיצוב גרפי תיק עבודות, הכולל את פרויקט הגמר שלו, וכן מספר פרויקטים נוספים שביצע במהלך הלימודים. תיק עבודות זה הוא הכרחי לשם ההשתלבות בתעשייה ובעבודה בתחום העיצוב.
אז מה באמת תדעו לעשות בסוף תכנית הלימודים?
עם סיום לימודיכם בתוכנית זו תדעו לעצב מוצרים דיגיטליים ומוצרי פרסום במתודולוגיות העבודה המתקדמות והנכונות הנהוגות כיום בתעשייה:
- פיתוח קונספט עיצובי
- עיצוב גרפי תדמיתי (לוגו, כרזה, מודעה וכו')
- תכנון הממשק (UI) חוויית המשתמש - (UX) ויצירת העיצוב הגרפי של המוצר
- איפיון המוצר וקהלי היעד
- מיתוג המוצר באמצעות איפיון השפה הגרפית, הטיפוגרפיה והדימוי החזותי
- עיצוב גרפי של מיגוון אתרי אינטרנט ואפליקציות תוך שימוש בשפה גרפית עדכנית
- עיצוב מארז דיגיטלי – עיצוב בתנועה
בסיום הלימודים יהיה בידיכם תיק עבודות, הכולל את פרויקט הגמר שלכם, וכן מספר פרויקטים נוספים שביצעתם במהלך הלימודים. תיק עבודות זה הוא הכרחי לשם ההשתלבות בתעשייה ובעבודה בתחום העיצוב.
איפה ומתי?
לימודי עיצוב גרפי לדיגיטל מתקיימים בבית הספר חשיפה, בקמפוס האוניברסיטה הפתוחה בכפר הירוק (המיקום מרכזי, ונוח להגיע אליו). הקורסים נלמדים בכיתות לימוד, במעבדות מצוידות, ובחדר תירגול הפתוח בכל שעות היום - בסיוע צוות מתרגלים מקצועי.
סביבת הלימודים אינטימית ובאווירה כפרית. יש שפע חנייה בחינם, ולרשות התלמידים עומדת קפיטריה.
לבחירתכם - אפשר ללמוד לימודי יום או לימודי ערב.
היקף הלימודים: לימודי עיצוב גרפי לדיגיטל כוללים 460 שעות לימוד מעשי, ובנוסף, כ-150 שעות תירגול תוכנות כללי וכ-85 שעות פרויקט. זמן נוסף יוקדש מחוץ לשעות הלימוד לתרגילים ולעבודות בית.
משך הלימודים: 4 סמסטרים.
תדירות: פעמיים בשבוע בסמסטרים א' ו-ב', ופעם בשבוע בסמסטרים ג' ו-ד'.
תנאי קבלה
- הקבלה לתוכנית זו מותנית בריאיון אישי ובמילוי שאלון הכולל מספר משימות יצירה.
- יֶדע בסיסי באנגלית.
שילוב לימודי תעודה עם לימודי תואר ראשון
לימודי עיצוב גרפי מקנים נקודות זכות לשילוב או להמשך לימודים לתואר ראשון באוניברסיטה הפתוחה במסגרת הלימודים האקדמיים.
הסטודנטים שלומדים גם במסלול האקדמי וגם במסלולים המקצועיים מקבלים הנחה בשכר הלימוד ללימודי התעודה.
פירוט הקורסים: לימודי עיצוב גרפי לדיגיטל
השפה החזותית לדפוס ולדיגיטל (52 ש"א)
קורס סטודיו מעשי במתכונת של שיעורים שבהם משולבים תירגולים בכיתה, עבודה מעשית, הרצאות, וביקורת עבודות
בקורס זה יוקנו לסטודנטים כלים בסיסיים ושיטות לעיצוב, תוך הכרת רכיבי השפה החזותית במדיה המודפסת והדיגיטלית, לימודם, הבנתם ושימוש בטרמינולוגיה של עולם העיצוב. במהלך הקורס ירכשו הסטודנטים יכולות חשיבה קריאטיבית ויכולות ביטוי חזותיות.
תוכני הקורס: קו, צורה, קומפוזיציה, חלל, תורת הצבע, גריד ופורמט, חומריות וטקסטורות, היררכיה ופרופורציות, מקצב ותנועה.
טיפוגרפיה לדפוס ולדיגיטל (40 ש"א)
קורס סטודיו מעשי במתכונת של שיעורים שבהם משולבים תירגול מעשי, הרצאות וביקורת עבודות. קורס זה מבסס את הרגישות החזותית של הסטודנט לצורניות הטיפוגרפית.
במהלך הקורס ירכשו הסטודנטים יכולות לעבודה נכונה עם טיפוגרפיה, כאמצעי נוסף וחשוב בשפה החזותית. הליך לימוד טיפוגרפיה מתחיל בפירוק האותיות ממשמעותן המילולית, והכרת האות כצורה גרפית בעלת מבנה ואופי דינמי ייחודי המסתגל לסביבה ולמדיה בה היא מתקיימת (דפוס ודיגיטל).
תוכני הקורס: אות, מילה, משפט, גוש, פונט, רווח ומשקל, יחידת טקסט כאמצעי להעברת מסר, הדימוי הטיפוגרפי, עימוד טיפוגרפי וגריד, קריאות טיפוגרפיות בפורמטים שונים.
סדנת (Photoshop ) פוטושופ+ סדנת Illustrator אילוסטטור(66 שעות אקדמיות)
מטרת הקורס: לימוד היישומים של התוכנות Photoshop ו - Illustrator.
הכרת מושגי יסוד בעולם הגרפי והבנתם; הכרת כלי התוכנות; עבודה נכונה עם מגוון אפשרויות בקביעת תכונות: צבע, מילוי, קו ועוד; הכנת מסמך לדפוס; הוספת מלל ועריכת תכונותיו; יצירת אפקטים, תלת-ממד, הצללות ועיוותים; ייצוא וייבוא קבצים; הכרת שיטות עבודה נכונות ויעילות, טיפים ועוד.
נושאי הלימוד: לימוד תפריטים ותפריטי משנה; עיבוד תמונה; עבודה בשכבות; סוגי קבצים, דחיסה ושמירה; טבלת הצבעים; עיבוד טיפוגרפי; סריקה ושילוב דימויים דיגיטליים בתמונה ועוד
הדימוי והעברת מסר לדפוס ולדיגיטל (52 ש"א)
קורס סטודיו מעשי במתכונת של שיעורים שבהם משולבים תירגולים בכיתה, עבודה מעשית, הרצאות, וביקורת עבודות.
בקורס הסטודנטים יבססו את הרגישות החזותית ואת מיומנות העיצוב, תוך העמקת הידע וההתנסות בכלים שנרכשו בקורס יסודות השפה החזותית בסמסטר הקודם.
במהלך הקורס ירכשו הסטודנטים יכולות לפיתוח אמצעֵי הביטוי העצמי, וכן יכירו ויישמו מיגוון רחב של טכניקות גרפיות (הפשטה צורנית, איור, צילום, טכניקות מעורבות ועוד).
במסגרת הקורס ישתמשו הסטודנטים בדימויים ובחומרי גלם סגנוניים, וכן בטכניקות איור שונות לצורך העברת מסרים רעיוניים ממוקדים.
תוכני הקורס: תימצות והפשטה, סמל, תנועה, דימוי בודד, חיבור בין דימוי וטקסט, דימוי וסדרה, פיתוח שפה חזותית אחידה ואישית ויישומה במיגוון פורמטים, ייצוג המאפיינים החזותיים בפתרונות המשדרים מסר מוגדר.
מבוא לעיצוב גרפי UX/UI אינטראקטיבי (39 ש"א)
קורס סטודיו מעשי במתכונת של שיעורים שבהם משולבים עבודה מעשית, הרצאות, וביקורת עבודות.
קורס המבוא מהווה תשתית ובסיס ללימודי המדיה הדיגיטלית והאינטראקטיב. בקורס נכיר את הרקע להתפתחות המדיה ואת המגמות השונות בה, וכן את התפקידים השונים שיש למעצב במרחב האינטראקטיבי.
במהלך הקורס ירכשו הסטודנטים מיומנות בפיתוח מתודות עבודה, ויתנסו באופן מעשי בתהליכי איפיון ממשקי משתמש.
עיצוב אתרים ודפי נחיתה ב-Wordpress בוורדפרס (26 ש"א)
זהו קורס טכנולוגי ללימוד תוכנה במתכונת של שיעורים שבהם משולבים תירגולים מעשיים.וורדפרס היא תוכנת קוד פתוח שבאמצעותה ניתן לעצב ולהקים אתרים, בלוגים, וממשקים דיגיטליים רספונסיביים.
וורדפרס היא כיום את המערכת הפופולרית ביותר לבניית אתרים. היות שהיא מערכת קוד פתוח, וורדפרס שופעת כלי עיצוב ושיווק המתפתחים כל הזמן.
הקורס מקנה לסטודנטים יכולות הקמה של יישום דיגיטלי, תוך שימוש בתבניות הבסיס של המערכת, ועיצוב היישום על פי הגדרות סטייל אישיות. הקורס פותח צוהר להמשך לימוד סקרני ועצמאי של המערכת המתפתחת בצורה מתמדת.
עיצוב בתנועה (After Effects) אפטר אפקט (26 ש"א)
אפטר אפקטס (After Effects) היא תוכנת הקומפוזיציה והאפקטים לעיצוב בתנועה ולווידאו הנפוצה בעולם.
התוכנה מאפשרת שילוב תמונות וקטעי וידאו, עם אלמנטים גרפיים, צבע, מלל (בעברית) ותלת מימד ליצירת סרטונים לצורכי פרסום בפלטפורמות הדיגיטליות (יו-טיוב, באנרים באתרים, יצירת דמו ועוד).
הקורס מותאם לצורכי העבודה של המעצב הגרפי עבור הפלטפורמות הדיגיטליות ועולם הפרסום כיום. הסדנה מתקיימת במעבדה וכוללת הכשרה תיאורטית ומעשית.
עיצוב לפלטפורמות דיגיטליות 1: אתר רספונסיבי (52 ש"א)
קורס סטודיו מעשי במתכונת של שיעורים המשלבים עבודה מעשית: איפיון ועיצוב ממשק - אתר רספונסיבי ודפי נחיתה - Cross Platform.
בקורס זה הסטודנטים מטמיעים ומיישמים את ארגז הכלים שנלמדו בשני הסמסטרים הראשונים להליך מתודולוגי אחד – איפיון ועיצוב מוצר דיגיטלי.
במהלך הסדנה ירכשו הסטודנטים יכולות פיתוח מתודות עבודה, ויתנסו באופן מעשי בתהליך פיתוח ממשק - החל מִשְלַב גיבוש רעיון, דרך איפיון חוויית המשתמש (UX), ועד לעיצוב הממשק (UI). הקורס שם דגש בתפיסת הממשק כמותג, ובמותג כחלק מחוויית המשתמש עצמה (BX). הקורס מתמקד במערכת היחסים של החוויה, עם השמישות והאסתטיקה.
תוכני הקורס: חוויית משתמש, שמישות ושימושיות, גיבוש קונספט קריאטיבי, דפוסי עיצוב לממשק דסקטופ ומובייל, ייצוג חזותי של מידע, עיצוב פונקציונלי, מיקרו-קופי.
סדנת מיתוג וקריאטיב (39 ש"א)
סדנה במתכונת של שיעורים המשלבים עבודה מעשית.
מותג הוא מונח המשקף את סך כל העמדות, הרגשות, והתפיסות הקיימים אצל הצרכנים (User) בנוגע למוצר, לארגון או לרעיון מסוים. בניית מותג היא למעשה יצירת יישות יש מאַיִן, העומדת בפני עצמה, ויש לה ערכים, אופי, ואישיות מִשֶלָה.
במהלך הסדנה ירכשו הסטודנטים יכולות פיתוח מתודות עבודה, ויתנסו באופן מעשי בתהליך מיתוג, החל מִשְלַב המחקר והאיפיון, ועד לתרגום ערכי המותג ואישיותו, לשפה ויזואלית אחידה ועקבית, הן במדיום המודפס והן במדיום הדיגיטלי כולל עיצוב בתנועה.
תוכני הקורס: מחקר תוכן, קהל יעד, אישיות המותג, הבטחה וערכי המותג, פיתוח ויצירה של שפת מותג מבודלת ומובהקת, יישום הליך המיתוג בתוצרים - במדיה המודפסת ובמדיה הדיגיטלית.
עיצוב לפלטפורמות דיגיטליות 2: Cross Platform עם דגש על פלטפורמות מובייל ( 52 ש"א)
קורס סטודיו מעשי במתכונת של שיעורים המשלבים עבודה מעשית: איפיון (UX) ועיצוב ממשק (UI) מתקדם עם דגש על פלטפורמות מובייל. בקורס זה הסטודנטים מטמיעים ומיישמים את ארגז הכלים שנלמדו במהלך הלימודים, ומתקדמים ליצירת פרויקט הגמר
הסטודנטים קובעים את תוכנו של המוצר הדיגיטלי ואת צורתו, ואחראים על פיתוחו ומימושו. נושא פרויקט הגמר משקף את יכולות החשיבה, היצירתיות, ויכולות ההמחשה באמצעים חזותיים שנרכשו במהלך תקופת הלימודים.
פרויקט גמר ליווי בבניית תיק העבודות (15 ש"א)
לאחר סיום קורס עיצוב לפלטפורמות דיגיטליות 2 וכחלק מתהליך הלמידה, יתקיימו שני מפגשי בקורת מקצועית על הפרויקטים.
בניית תיק העבודות כולל את פרויקט הגמר, וכן מספר פרויקטים נבחרים נוספים שהסטודנט ביצע במהלך הלימודים. תהליך בחירת העבודות הנוספות ושיפורן הנו רשות ויעשה בליווי מנחה מקצועי.
תיק עבודות דיגיטלי הוא הכרחי לשם ההשתלבות בתעשייה ובעבודה בתחום העיצוב.
רשימת המרצים חלקית ונתונה לשינויים

אבירם פלג
ראש תחום עיצוב. מנהל קריאטיב וארט דירקטור,מומחה UX UI ועיצוב מוצרים דיגיטליים
מנהל קריאטיב ו-UX UI בחברת Innovate דיגיטל, אחראי על הובלת פרוייקטים ולקוחות בהיקף בינלאומי. מתמחה בבניית מוצרים דיגיטליים (אתרים ואפליקציות) לארגונים גדולים (אוניברסיטת אריאל, SCE, HAC, LEXUS ועוד).
בעברו עבד כארט דיירקטור בחברת הפרסום העולמית JWT Digital, וכמעצב motion בחברת ברודקאסט (לקוחות כגון: סלקום, Yes, Bezeq, אל-על, מקדונלדס ועוד).
בעל מעל 10 שנות נסיון באיפיון UI/UX ומיתוג, ונסיון עשיר בעיצוב לעולם הפרסום בטלוויזיה ובדיגיטל. בוגר תואר ראשון בתקשורת חזותית מבצלאל B.d.design, בהתמחות אינטרקטיב ומיתוג.

שירי בכר - פיורוביץ'
מעצבת גרפית, מומחית בעיצוב לפרסום ולפלטפורמות דיגיטליות
מעצבת ובעלת סטודיו לעיצוב אתרים ואפליקציות, אינטראקטיב וממשק משתמשUX UI , מיתוג - בניית לוגו וזהות עיצובית לחברות, עיצוב לדפוס ואינפוגרפיקה. עובדת עם מגוון רב של חברות וגופים במגזר הציבורי והפרטי, בתחומי הדיגיטל והפרינט: קופת חולים מאוחדת, משרד החינוך, בתי החולים לניאדו ושיבא, התאחדות הכדורגל,ExLibris , אידאה, HIT, קואלי, ורבות אחרות.
מתמחה באפיון אתרים ומערכות מורכבות ובפרט מערכות רפואיות עתירות תוכן. אפליקציית מאוחדת בעיצובה זכתה בפרס Mobi Awards לאפליקציות מובילות בתחום הרפואי. בעלת תפיסה חברתית, מאמצת בהתנדבות מזה כעשור את עמותת אי"ל, עמותה לנוער בסיכון. הציגה בתערוכות במשכן לאמנויות הבמה ובגלריה "פרספקטיבה".
תואר ראשון B.Sc.T.E בעיצוב תקשורת חזותית, מHIT - מכון טכנולוגי חולון (בהצטיינות).
כיום לומדת תואר שני .M.A ללימודי תרבות באוניברסיטה הפתוחה. מרצה לעיצוב תקשורת חזותית במכון הטכנולוגי חולון HIT ובאוניברסיטה הפתוחה.

גרשון פליישר
מעצב בכיר וארט דירקטור בחברת MyHeritage.
מומחה בעיצוב UX , מיתוג וטיפוגרפיה. במהלך למעלה מ 10 שנות נסיונו, עיצב עבור חברות בינלאומיות שונות כגון jfrog , Strauss Group, Nike, Mercedes-Benz, Tnuva ועוד.
כחוקר טיפוגרפיה עיצב פונטים ולוגויים המשמשים חברות גדולות עד היום וכמו כן מוצרי דיגיטל, שפות מותג וייעוץ עבור חברות מוצר ועסקים רבים.

עידו זייפמן
מעצב גרפי ומומחה UX UI ועיצוב מוצרים דיגיטליים
כיום שותף , מעצב, מאפיין ראשי ומוביל תהליכי עיצוב בתאגיד בין לאומי ובסטארטאפ Design Lead sticktak.io וכן מייסד ומנהל את קבוצת Figma Israel .
במקביל לעבודתו כעצמאי, בעברו עבד מספר שנים כמעצב ומאפיין חווית משתמש בחברת Tamooz עבור קשת של לקוחות מסטארטאפים ועד תאגידים בינלאומיים. בחברת Monkey Business שימש כמעצב גרפי ראשי. לעידו מעל 10 שנות ניסיון באיפיון ועיצוב ממשקים וחווית משתמש ( UX/UI).
מרצה ומנחה סדנאות במוסדות אקדמיים כגון, המכללה למנהל, אבני, אקדמית יפו, וסדנאות במספר גופים פרטיים. בוגר תואר ראשון בתקשורת חזותית מבצלאל B.d.design ולקראת סיום תואר נוסף בפסיכולוגיה, האוניברסיטה הפתוחה.

מיכל רונן
מעצבת גרפית, ארט דירקטורית, מתמחה ביצירת זהות מותגית, פרסום ואינטראקטיב
בעלת סטודיו Mayuga לתקשורת חזותית המתמחה ביצירת זהות מותגית עבור חברות וארגונים מובילים במגוון תחומים, מעצבת ומאפיינת אתרים UX/UI.
עבדה כ- 10 שנים כארט דירקטור במשרד הפרסום המובילים בארץ (Tween-ID Neo Group Tel Aviv Group),תוך הובלת פרויקטים עבור התאגידים הגדולים במשק.
בוגרת B.Des המחלקה לתקשורת חזותית בבצלאל, אקדמיה לאמנות ועיצוב, ירושלים. מרצה במחלקה לתקשורת חזותית במכון הטכנולוגי חולון HIT.

ערן בכרך
מעצב רב-תחומי, טיפוגרף ומרצה. שותף-מייסד ומנהל קריאייטיב בחברת Bee Creations.
מוביל בחברה את תהליכי הפיתוח, החשיבה והעיצוב של פרויקטים בתחום המיתוג, חווית המשתמש, עיצוב האתרים ומוצרים אינטראקטיביים שונים.
בעברו הועסק במשרדי פרסום Mccann. מאמרים שכתב ועבודות שעיצב בתחום העיצוב והטיפוגרפיה התפרסמו במגזינים וספרים בינלאומיים חשובים, הוצגו במוזיאונים שונים בארץ ובחו"ל (מוזיאון העיצוב בחולון, פולין, בית האומנים ועוד) וזכו בפרסים יוקרתיים.
ערן הוא טיפוגרף ומעצב פונטים מוערך, המתמחה ביצירת גופנים עבריים המאופיינים בדיוק, איכות והקפדה לצד גיוון וסגנונות שונים. מרצה בכנסים בינלאומיים ותערוכות. בוגר המחלקה לתקשורת חזותית שבשנקר.

שמעון אורן
ארטדיירקטור בתחום הדיגיטל מומחה בטכנולוגיות וכלים דיגיטליים
החל את דרכו בחברות הפרסום המובילות הארץ, בניהם ניתן למנות את מקאן אריקסון.
כיום מנהל סטודיו עצמאי לעיצוב בתחום הדיגיטל ומקדיש זמן רב להדרכה ופיתוח מערכי לימוד בתחום התוכנות המובילות בתעשיה: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, XD, וורדפרס מיוז ואנימט.
במסגרת עיסוקו בהדרכה הקים את האתר pixelmaster.co.il - בו ניתן למצוא מידע, טיפים וטריקים וספרי הדרכה
מרצה מוערך. בוגר מכון אבני במגמת תקשורת חזותית ובעל תואר B.A. בתקשורת מהאוניברסיטה הפתוחה.

יעל טל
מעצבת. מתמחה באנימציית סרטוני מושן גרפיקס ועיצוב גרפי.
בעלת סטודיו עצמאי "יעל טל" ועובדת בשיתוף פעולה עם בתי פוסט, משרדי פרסום מהמובילים בארץ, מעצבים גרפיים, אנשי סאונד ואפטריסטים מובחרים.
בעבר עבדה בחברת Broadcast Media ובחברת JCS Production. בעלת תואר ראשון B.Des , המחלקה לתקשות חזותית, שנקר להנדסה ועיצוב. בעלת ניסיון הוראה עשיר.

גל נדב
אנימטור ומפתח מוצרים אינטראקטיביים
אנימטור מאייר ומעצב משחקים ואפליקציות לאינטרנט ולסלולר. מנהל סטודיו עצמאי ועובד עם החברות הגדולות במשק.
אפטריסט ועורך וידאו המתמחה באפקטים לוידאו, משלב טכניקות של המרת וידאו לאיור ואנימציה. מעצב ויוצר גרפיקה בתנועה ומפתח אפליקציות ייחודיות לתערוכות וארועים גדולים. בין לקוחותיו סמסונג, עיריית תל אביב, דואר ישראל, קוקה קולה ועוד.
בוגר מסלול אנימציה ואינטראקטיב בבית ספר חשיפה, למד איור בפריז וציור שמן ברומא.

רונה שפייזמן
מעצבת גרפי המתמחה בעיצוב טיפוגרפי ואינפוגרפיקה לפרינט ולדיגיטל
כיום עובדת כמעצבת גרפית רב-תחומית עצמאית. בוגרת בצלאל ובוגרת קורס UX/UI עם תשוקה לטיפוגרפיה ואהבה לגרידים.
בעבר עבדה כעורכת הגרפית במגזין גלובס, כקריאטיב פלאנרית בחברת Pumika - סוכנות לעיצוב ולאסטרטגיה דיגיטלית, כמנהלת מחלקת הגרפיקה ב- Starry LTD.CHINA בסין ובסטודיו הידוע Dan Alexander & Co.
רונה מעצבת גרפית מוערכת המתמחה במיתוג, טיפוגרפיה, בניית קטלוגים וחומרים שיווקיים משלב בניית הקונספט והבנת צרכי הלקוח עד שלב הביצוע וההפקה.

שחר בכור
מעצב חזותי ומאפיין חווית משתמש
מנהל סטודיו לעיצוב חזותי במגוון תחומים ממוצרים דיגיטלים, לאיפיון חווית משתמש עד לאינפוגרפיקה ואיור עם סטרטאפים ולקוחות פרטים.
במשך השנים שחר יזם מגוון פרויקטים חברתים לעולם העיצוב והאיור כגון: חבורת הטושים, פסטיבל הgif. לאחרונה הקים את הפודקאסט - מקשקש : פודקאסט למעצבים ויוצרים, בוא שחר משוחח עם יוצרים מובילים מהארץ ומהעולם על עיצוב איור, יצירה, אכזבות והצלחות.
מרצה בנושא עיצוב חווית משתמש, עיצוב למוצרים דיגיטלים, איור ועיצוב גרפי ושיווק למעצבים, במוסדות אקדמים ובגופים פרטיים. בוגר תואר ראשון בתקשורת חזותית מסלול אינטרקטיב בשנקר.

דויד אופנהיים שמש
מעצב חזותי ומאפיין חווית משתמש
כיום מעצב עצמאי. מומחה בעיצוב אפליקציות ואתרים, עיצוב ועריכת סרטוני תדמית, איפיון ועיצוב ממשקי משתמש UX/UI אינפוגרפיקה ועוד.
בעבר עבד במספר חברות מובילות כגון: בקולוויז'ין, בחברת אורעד כמנהל קריאטיב ובבית הפוסט "ברודקאסט".
בעל תואר ראשון בתקשורת חזותית כולל תעודת הוראה, המכון הטכנולוגי HIT חולון, ותואר שני, MFA , החוג לקולנוע וטלוויזיה, אוניברסיטת תל- אביב.
מקים מיזם Design your Job - חיבור סטודנטים ובוגרי עיצוב עם עמותות שונות.
מרצים אורחים:

אבירם צור
מייסד ומנכ"ל משותף בחברת TZUR – UX Design
אבירם הוא בעל תואר M.A. מחקרי בכלכלת התנהגות צרכנים מאוניברסיטת תל אביב, ונחשב לפורץ הדרך בתחום חוויית המשתמש בישראל.
חברת צור היא החלוצה והמובילה בישראל לאפיון ועיצוב חוויית משתמש לאינטרנט, לאפליקציות, למובייל ולמערכות מורכבות. לאורך השנים שימש אבירם כמנטור חוויית משתמש עבור מומחים ומתמחים רבים בתחום זה, אשר מחזיקים כיום בתפקידי מפתח בארץ ובעולם.
משנת 2000 ועד היום הוא חוקר, מנתח ויוצר מתודולוגיות לאפיון, עיצוב ובחינת חוויית משתמש, וכותב מאמרים בנושאים של חוויית משתמש וממשק משתמש במגוון פלטפורמות ואתרים.
מס' הקורס: 68345