חשיפה » מאמרים » כתבות מבית ספר חשיפה

כתבות מבית ספר חשיפה

אנו שמחים להגיש לעיונך את עלוני בית הספר חשיפה והמרכז ללימודי תקשורת של האוניברסיטה הפתוחה.
העלונים (ניוזלטרים) מתפרסמים אחת לכמה חודשים וכוללים מקבץ מאמרים בנושאים עדכניים ומגוונים.
באמצעות התפריט מצד ימין של המסך ניתן לבחור בעלון אלקטרוני על פי מועד פרסומו. הקשה על שם העלון תפתח את רשימת המאמרים שפורסמו במועד זה.

מאמרים

מערך לימודי החוץ של האוניברסיטה הפתוחה נערך לקיים את הלימודים באופן פרונטאלי תחת הנחיות משרד הבריאות ותנאי התו הסגול.
יתכן ויחולו שינויים בהנחיות משרד הבריאות או יוטלו מגבלות, אשר יחייבו שינויים במתכונת הלימודים כולל מעבר ללימודים מקוונים.