תפנית » אודות לימודי החוץ » אודות תפנית - בית הספר למנהלים

אודות תפנית - קורסים למנהלים

אודות תפנית - בית הספר למנהלים

לבית ספר תפנית, כידוע, מוניטין רב שנים כבית ספר מוביל להכשרת מנהלים במסגרת לימודי תעודה.

מקור כוחנו טמון בהיותנו הזרוע היישומית של האוניברסיטה הפתוחה - האוניברסיטה הגדולה בישראל. הספרות המגוונת לצד אנשי אקדמיה ראשונים במעלה שמרכזים ומפקחים על מסלולי הלימוד, הפכו את לימודי בית-הספר למובילים בעולם הניהול.

חוזקם של הקורסים המוצעים בתפנית השונים נעוץ בממד היישומי של תוכני הלימוד המאפשרים העצמה אישית ומקצועית לצד השתלבות במקצועות ניהול מבוקשים. בהיותנו ערים לשינויים הטכנולוגיים המהירים, אנו מאמצים שיטות לימוד שכוללות זמינות ונגישות ברוח האוניברסיטה הפתוחה. בדרך זו, אנו פותחים את שערנו לקבוצות הולכות וגדלות ומשמשים סמן מרכזי בדמוקרטיזציה של הידע.

למה "תפנית"?

גב אקדמי - שייכות לאוניברסיטה הפתוחה - האוניברסיטה הגדולה בישראל
מוניטין - מוניטין מקצועי של למעלה מ-15 שנה ואלפי תלמידים ומנהלים מרוצים
תעודה - תעודת הסמכה מוכרת ומכובדת המאפשרת קידום אישי ומקצועי תוענק לעומדים בדרישות הקורס
ארגונים בוחרים בנו - אנו מקיימים מאות הדרכות לארגונים מובילים במשק בהצלחה רבה
קורסים מובילים - פיתוח מגוון רחב של קורסים במקצועות הניהול המבוקשים
ייעוץ מקצועי - ליווי שוטף של יועץ מקצועי לכל תכנית
מרצים - צוות מרצים בכיר בעל רקע אקדמי וניסיון עשיר בשוק העסקי והציבורי
נקודות זכות לתואר ראשון - מגוון קורסים המעניקים נקודות זכות להמשך לימודים לתואר אקדמי באוניברסיטה הפתוחה.
עזרי לימוד - מאגרי מידע וספרייה רחבה של האוניברסיטה הפתוחה
מעבדות - מעבדות חדישות ומשוכללות מצוידות בציוד מגוון וחדיש
ספרות - ספרות נלווית לחלק מהקורסים בהוצאת האוניברסיטה הפתוחה
רכישת מקצוע - הקורסים פותחו בגישה חדשנית המשמשת מנוף לקבלת מקצוע נדרש
מיקום - פריסה ארצית, קמפוסים חדשים, סביבת לימוד נעימה
שירות - יחס אישי, שירות איכותי, הקשבה לצורכי הלקוח
פרויקטים יישומיים - תרגול הנלמד כמנוף ליישום הכלים והידע הנלמד בארגון
תנאים מיוחדים לחיילים - מגוון קורסים מוכרים לצרכי פיקדון, הנחות מיוחדות בשכר לימוד לחיילים משוחררים ובסדיר.