קורס נדל"ן, קורס יזמות והשקעות נדל"ן בשיתוף עם חברת

קורס נדל"ן, יזמות והשקעות נדל"ן בשיתוף עם חברת Azimuth, שיש לה ניסיון רב-שנים בייזום, בפיתוח ובהקמה של פרויקטי יוקרה למגורים, וכן בייזום והקמה של מרכזים מסחריים ותחנות דלק ברחבי הארץ.

מנהלת אקדמית: ד"ר רינת שאנן-סצ'י, מרכזת הוראה בלימודי תואר שני באוניברסיטה הפתוחה
מרכז מקצועי ומרצה בקורס: מר אביעד בוחבוט, (B.A, LL.B) בעלים ומנכ"ל של חברת Azimuth;

בין המרצים האורחים:*

רו"ח שי לחמן ,מומחה במיסוי נדל"ן, ממשרד רו"ח וקסלר קודנציק אנוך ושות'.
עו"ד (רו"ח) גלית קלנטרוף קליין , מומחית בדיני מקרקעין, תכנון ובניה ומיסוי מקרקעין.
עו"ד אבישי סהר , מומחה בדיני מקרקעין, ממשרד עו"ד פולק מטלון.
אריאל זמיר, מנהל פיתוח, מבעלי חברת ההשקעות sapling-capital, המאפשרת השקעות נדל"ן לפרטיים בבירות אירופה.
גיא ארבל, אדריכל, מרצה בכיר במחלקה לארכיטקטורה במרכז האקדמי ויצ״ו חיפה, בעל משרד אורן מ.א.ז אדריכלים בע״מ העוסק בפרויקטים מסחריים וציבוריים.

רקע אודות קורס נדל"ן

עולם הנדל"ן הוא עולם מרתק. מאז ומתמיד הוא היה אחד מאפיקי ההשקעה המרכזיים והבולטים במשק, מפני שהשקעה בנדל"ן נתפסת כיציבה וכמאפשרת רווחה כלכלית. יחד עם זאת, זהו תחום מורכב ומאתגר. בשנים האחרונות מתרחשים בתחום הנדל"ן בארץ ובחו"ל שינויים מרחיקי-לכת. היום, יותר מתמיד, יכולים משקיעים ויזמים מרקעים שונים, וגם מי שאינם בעלי הון עצמי גדול, להשקיע ולהצליח בעולם הדינמי והצומח של הנדל"ן.

מטרות קורס יזמות והשקעה בנדל"ן

• היכרות עם עולם הנדל"ן ועם האתגרים הניצבים בפני יזמי נדל"ן
  • הקניית כלים מקצועיים לזיהוי ולייזום עסקה טובה
  • הבנה ברכישת נכסים באמצעות הון עצמי מוגבל, או ללא הון עצמי כלל
  • הקניית יֶדע בסיסי בעבודה מול הגורמים השונים בעסקאות נדל"ן, כגון עורכי דין, בנקים, שמאים, אדריכלים ועוד
  • הכרת העולם הטכנולוגי המתפתח, וכיצד ניתן להיעזר בו לשם השגת תוצאות טובות יותר

קהל היעד בלימודי נדל"ן

קורס נדל"ן מיועד לכל מי שרוצה להיכנס לעולם הנדל"ן, ולכל מי שרוצה להשקיע וליזום בתחום הנדל"ן. הקורס מתאים הן לבעלי ניסיון קודם, והן למי שאין לו כל ניסיון בתחום זה, והוא מעוניין להשתלב בו.

נושאי הלימוד העיקריים

• מבוא ליזמות והשקעות בנדל"ן
  • בחינת עסקה במקרקעין
  • חֵקֶר שוק
  • מימון בנקים
  • המערך המשפטי בעסקאות מקרקעין
  • הצד התכנוני-אדריכלי
  • שיווק ותיווך נדל"ן
  • שמאות
  • ניהול משא ומתן מתוחכם וסגירת עסקה
  • מיסוי מקרקעין
  • תמ"א 38 - התחדשות עירונית
  • שיפוץ והשבחה של דירות ונכסים
  • אינטרנט וטכנולוגיה בענף הנדל"ן
  • נדל"ן בחו"ל

שיטת הלימוד בקורס השקעות בנדל"ן

הלימודים כוללים הרצאות פרונטליות, הרצאות מומחים, ותירגול מעשי. במסגרת הקורס יבוצע פרויקט-גמר מעשי.

כל לומד יהיה זכאי למפגש אישי של שעה עם מְרַכֵּז הקורס, מר אביעד בוחבוט, כדי ליישם את הכלים שנרכשו ולבחון ביצוע עסקה משלו.

משך לימודי קורס נדל"ן

הקורס נלמד בהיקף של 60 שעות אקדמיות.

* המרצים האורחים ובכירים נוספים ישולבו בקורס לסירוגין בהתאם לזמינותם ועל פי החלטת מנהלי הקורס.

התלמידים שלנו מספרים על קורס נדל"ן

גל דיטש

"הגעתי לקורס אחרי שחיפשתי לקנות נכס ראשון להשקעה והבנתי שאין לי את הכלים להחליט איזה נכס נחשב להשקעה טובה.
הקורס אמנם נתן לי הבנה מקיפה ורחבה על עולם הנדל"ן, אבל היתרון האמיתי הוא קבלת נקודת המבט של אביעד ודרך ההסתכלות המיוחדת שלו על עולם היזמות.
קיבלתי מאביעד את חוכמת הדרך שלו שצבר ב-14 שנים של כשלונות והצלחות בעולם הנדל"ן והיזמות. את זה אי אפשר ללמוד מהספרים.
אני ממליץ על הקורס בחום לכל מי שמעוניין לעשות את דריסת הרגל הראשונה שלו בעולם הנדל"ן והיזמות".

אלה הראל

"לאחר שבדקתי הרבה מאוד מכללות ובתי ספר ללימוד תחום הנדל"ן, אני מאושרת שבחרתי בקורס יזמות והשקעות בנדל"ן של האוניברסיטה הפתוחה, בהנחיתו של אביעד בוחבוט. אביעד משקיע מכל הלב, בכל אחד מתלמידיו ומעביר מהידע שצבר במהלך חייו ומניסיונו הרב בתחום.
תמיד נכון לענות על כל שאלה ורוצה באמת לטובת והצלחת משתתפי הקורס.
בנוסף, משלב אביעד בקורס הרצאות אורח של אנשי מקצוע מומחים בתחומם.
המרצים האורחים מקצועיים ומרחיבים את הידע ומאפשרים הסתכלות מזויות שונות לתחום הנדל"ן.
לסיכום הקורס כולו נותן כלים אמיתיים בכדי לעסוק וליזום בנדל"ן"

איתמר כהן

"קורס ביזמות בנדל"ן,הקורס הוא בסיסי אך עושה סדר בראש ומלמד טכניקות ושיטות לתפוס או למצוא עסקאות כדאיות.
אביעד הוא מרצה מאוד אכפתי מעביר את השיעור בעניין רב,ותמיד נשאר אחרי הזמן לענות על שאלות.
מומלץ ביותר!!"