קורס נדל"ן, קורס יזמות והשקעות נדל"ן בשיתוף עם חברת

קורס נדל"ן, יזמות והשקעות נדל"ן בשיתוף עם חברת Azimuth, שיש לה ניסיון רב-שנים בייזום, בפיתוח ובהקמה של פרויקטי יוקרה למגורים, וכן בייזום והקמה של מרכזים מסחריים ותחנות דלק ברחבי הארץ.

מנהלת אקדמית: ד"ר רינת שאנן-סצ'י, מרכזת הוראה בלימודי תואר שני באוניברסיטה הפתוחה
מרכז מקצועי ומרצה בקורס: מר אביעד בוחבוט, (B.A, LL.B) בעלים ומנכ"ל של חברת Azimuth;

בין המרצים האורחים:*

רו"ח שי לחמן ,מומחה במיסוי נדל"ן, ממשרד רו"ח וקסלר קודנציק אנוך ושות'.
עו"ד (רו"ח) גלית קלנטרוף קליין , מומחית בדיני מקרקעין, תכנון ובניה ומיסוי מקרקעין.
עו"ד אבישי סהר , מומחה בדיני מקרקעין, ממשרד עו"ד פולק מטלון.
אריאל זמיר, מנהל פיתוח, מבעלי חברת ההשקעות sapling-capital, המאפשרת השקעות נדל"ן לפרטיים בבירות אירופה.

רקע אודות קורס נדל"ן

עולם הנדל"ן הוא עולם מרתק. מאז ומתמיד הוא היה אחד מאפיקי ההשקעה המרכזיים והבולטים במשק, מפני שהשקעה בנדל"ן נתפסת כיציבה וכמאפשרת רווחה כלכלית. יחד עם זאת, זהו תחום מורכב ומאתגר. בשנים האחרונות מתרחשים בתחום הנדל"ן בארץ ובחו"ל שינויים מרחיקי-לכת. היום, יותר מתמיד, יכולים משקיעים ויזמים מרקעים שונים, וגם מי שאינם בעלי הון עצמי גדול, להשקיע ולהצליח בעולם הדינמי והצומח של הנדל"ן.

מטרות קורס יזמות והשקעה בנדל"ן

• היכרות עם עולם הנדל"ן ועם האתגרים הניצבים בפני יזמי נדל"ן
  • הקניית כלים מקצועיים לזיהוי ולייזום עסקה טובה
  • הבנה ברכישת נכסים באמצעות הון עצמי מוגבל, או ללא הון עצמי כלל
  • הקניית יֶדע בסיסי בעבודה מול הגורמים השונים בעסקאות נדל"ן, כגון עורכי דין, בנקים, שמאים, אדריכלים ועוד
  • הכרת העולם הטכנולוגי המתפתח, וכיצד ניתן להיעזר בו לשם השגת תוצאות טובות יותר

קהל היעד בלימודי נדל"ן

קורס נדל"ן מיועד לכל מי שרוצה להיכנס לעולם הנדל"ן, ולכל מי שרוצה להשקיע וליזום בתחום הנדל"ן. הקורס מתאים הן לבעלי ניסיון קודם, והן למי שאין לו כל ניסיון בתחום זה, והוא מעוניין להשתלב בו.

נושאי הלימוד העיקריים

• מבוא ליזמות והשקעות בנדל"ן
  • בחינת עסקה במקרקעין
  • חֵקֶר שוק
  • מימון בנקים
  • המערך המשפטי בעסקאות מקרקעין
  • הצד התכנוני-אדריכלי
  • שיווק ותיווך נדל"ן
  • שמאות
  • ניהול משא ומתן מתוחכם וסגירת עסקה
  • מיסוי מקרקעין
  • תמ"א 38 - התחדשות עירונית
  • שיפוץ והשבחה של דירות ונכסים
  • אינטרנט וטכנולוגיה בענף הנדל"ן
  • נדל"ן בחו"ל

שיטת הלימוד בקורס השקעות בנדל"ן

הלימודים כוללים הרצאות פרונטליות, הרצאות מומחים, ותירגול מעשי. במסגרת הקורס יבוצע פרויקט-גמר מעשי.

כל לומד יקבל ייעוץ אישי משך שעתיים ממְרַכֵּז הקורס, מר אביעד בוחבוט, כדי ליישם את הכלים שנרכשו ולבחון ביצוע עסקה משלו.

משך לימודי קורס נדל"ן

הקורס נלמד בהיקף של 60 שעות אקדמיות.

* המרצים האורחים ובכירים נוספים ישולבו בקורס לסירוגין בהתאם לזמינותם ועל פי החלטת מנהלי הקורס.

ונציג יחזור אליך בהקדם