חשיפה » השתתפות בפסטיבלים

השתתפות בפסטיבלים

הפסטיבלים בהם הוצגו סרטי בוגרים ב2010

• תצוגה במוזיאון גוגניים N.Y, אוקטובר 2010 – אדם קרמר בסרטו Pahóm
  • פסטיבל אייקון למדע בדיוני ופנטזיה, ספטמבר 2010 בסינמטק תל אביב – מיקו בן פורת וצי'ינו אלניזרק בסרטם "המעדניה"
  • פסטיבל הסרטים הבינלאומי בחיפה, ספטמבר 2010 – הילה רחמני – "Kaloo" וציפי בן מרדכי – "הנער והמכחול"
  • פסטיבל הקולנוע ירושלים, יולי 2010 – נוי קונפורטי – "צורף מילים"

הפסטיבלים בהם הוצגו סרטי בוגרים - 2009-2008

• הפסטיבל הבנ"ל ה-12 לסרטי סטודנטים- תל אביב
  • פסטיבל הקולנוע הבינ"ל ה-24 – ירושלים
  • פסטיבל הסרטים הבינלאומי-חיפה
  • פסטיבל אסיף- עבור פסטיבל האנימציה, קומיקס וקריקטורה
  • הפסטיבל הבינלאומי לסרטי נשים - רחובות
  • Washington Jewish Film Festival
  • Columbus Jewish Film Festival

פסטיבל טרייבקה בניו-יורק - 2007

דוד וולך בפסטיבל טרייבקה בניו-יורק

דוד וולך, בוגר ביה"ס חשיפה, גרף את הפרס הראשון בטרייבקה ניו-יורק - מאי 2007 סרט הביכורים של הבמאי דוד וולך "חופשת קיץ" גרף את פרס הסרט העלילתי הטוב בתחרות הרשמית של פסטיבל טרייבקה בניו-יורק. סרטו של וולך, וריאציה על סיפור עקדת יצחק המציצה אל נבכי התרבות החרדית הליטאית, הוא הנציג הישראלי הראשון שזוכה לכבוד ולפרס הכספי הנכבד.

דוד וולך, בן 37 , בוגר ביה"ס חשיפה לאומנויות התקשורת, הטלוויזיה והמולטימדיה, האוניברסיטה הפתוחה, יליד ירושלים ובוגר ישיבת פוניבז' בבני ברק. הסרט "חופשת קיץ" גרף בחודש אוקטובר 2006 גם את פרס היוצר המקורי ותגלית פסטיבל הסרטים הבינלאומי בחיפה.

פסטיבל הקולנוע ירושלים Jerusalem Film Festival 6-15.7.2006

הסרט "פשר החלומות" של מקס גרישקן, בוגר ביה"ס חשיפה נבחר כסרט המיצג את ישראל בפסטיבל הקולנוע בירושלים במסגרת "מקבץ אנימציה בינלאומי" בו הוצגו 15 סרטים נבחרים מכל רחבי העולם. עיתונות

הפסטיבל הבינלאומי ה- 11 לסרטי סטודנטים, סינמטק תל-אביב

שלושה סרטי בוגרים נבחרו לייצג את ביה"ס חשיפה בפסטיבל הבינלאומי ה-11 שהתקיים בין התאריכים 3-10.6.2006 בסינמטק תל-אביב.

חמישה בוגרים זכו בתחרות באירופה - The EUROPRIX Top Talent Award

חמישה מבוגרי בית הספר "חשיפה"- סמואל מיכל, קבסו ניר, לוי נדב, ברון שני ודניאלס מיכל - זכו בתחרות הבינלאומית יורופרי, שהתקיימה באוסטריה. הסטודנטים זכו בפרס "מוצר איכות" על הפרויקט האינטראקטיבי "צ'וצו ואני". "צ'וצ'ו ואני" הוא משחק שמטרתו לגרום לילדים - באמצעות פעילויות שונות - להתחיל לעסוק בחקר הסביבה הפיזית.

ייחודו של הפרויקט - בשילוב שבין המחשב לאמצעי שליטה מכניים, היוצרים סיפור - וחוויה לימודית. באמצעות האינטראקציה שבין הילדים לסביבה הממוחשבת, הם ילמדו כיצד נשמרת האנרגיה וכיצד היא עוברת בין גופים שונים, וכיצד ניתן לנצל את שימור האנרגיה. הפרויקט הוצג לראשונה במסגרת ה"הפנינג הדיגיטלי" (אירוע סוף שנה) של בית הספר "חשיפה", וביקרו בו אלפי אנשים.

VIRTUALITY Conference, Torino, Italy

סרטיהם של שניים מבוגרי בית הספר - מקס גרישקן ויובל אטינגר, הוקרנו במסגרת התחרות הבינלאומית VIRTUALITY שנערכה בטורינו במהלך חודש נובמבר 2005. הסרטים נבחרו תחת הקטגוריה"The Best Digital short Video using Special Effects and 3D Animation".