לימודי החוץ של האוניברסיטה הפתוחה

האוניברסיטה הפתוחה מפעילה את לימודי החוץ. לימודי החוץ מציעים למידה תמידית לאורך כל החיים ומאפשרים לסטודנטים שלנו להיות חלק מקהילה לומדת.

נושאי לימוד עיקריים:
כחלק מהאני מאמין של האוניברסיטה הפתוחה המושתת על נגישות וזמינות מתקיימת הפעילות בבתי הספר השונים בשלוחות ברחבי הארץ: תל-אביב, חיפה, ירושלים, רעננה, נתניה, באר-שבע, מודיעין, ראשון לציון ופתח תקווה, אשדוד.

לפרטים נוספים והרשמה נא לפנות לטלפון: 1-700-703-100.

מערך לימודי החוץ של האוניברסיטה הפתוחה נערך לקיים את הלימודים באופן פרונטאלי תחת הנחיות משרד הבריאות ותנאי התו הסגול.
יתכן ויחולו שינויים בהנחיות משרד הבריאות או יוטלו מגבלות, אשר יחייבו שינויים במתכונת הלימודים כולל מעבר ללימודים מקוונים.