מבולבלים? לא בטוחים שהקריירה שלכם בכיוון הנכון?

הסדנה לפיתוח קריירה ולמציאת כיוון תעסוקתי

בעלות אטרקטיבית במיוחד!
בשיתוף i Decide המרכז לפיתוח קריירה
יום שלישי כ' תמוז תשע"ו, 26 יולי 2016 | | פנחס רוטנברג 87 , רמת-גן    נווט

מעגל החיים שלנו מורכב מתחנות המשותפות לרובנו. מסיימים בית ספר, צבא, טיול, מתחילים לימודים, עבודה, משפחה...

אמרנו עבודה? בעידן המודרני, מקום העבודה כבר איננו "אי של יציבות" במסלול הזה. אנו נעים לעיתים קרובות ממשרה למשרה ומחפשים אתגרים חדשים, משכורת גבוהה יותר, או תפקיד שבו ננצל את הידע שרכשנו במסגרת התואר. מרוץ זה מותיר בנו לעיתים תכופות תחושות של החמצה ותסכול.

איך אפשר ליצור מסלול תעסוקה טוב יותר? כזה שישלב בין הרצונות והיכולות שלנו ובין צרכים כגון שכר מספק, זמן פנוי למשפחה והתפתחות אישית?

בסדנה תוכלו לבדוק את מכלול הרכיבים היוצרים "קריירה", ולהצטייד ב"מפה" של הגורמים המהותיים ביותר עבורכם, שתשמש אתכם בקבלת החלטות בהמשך הדרך.

הסדנה נמשכת יומיים בלבד, אך היא תועיל לכם שנים רבות.
הפעילות מתקיימת בקבוצה קטנה אבל התוצאות,כמובן, אינדיבידואליות לחלוטין. בסיום הסדנה ייהנו כל המשתתפים מפגישה אישית עם המנחה, שבה תיבנה להם תכנית פעולה פרטנית.

מדור אופג'וב וחברת i Decide מהחברות המובילות בארץ בתחום ייעוץ קריירה, התאימו את הסדנה במיוחד לסטודנטים מהאוניברסיטה הפתוחה והיא מועברת בהצלחה רבה לתלמידים ולבוגרים.

השלבים בסדנה כוללים:

* מיפוי האלטרנטיבות שלך לכיוונים בקריירה – מיפוי מסלולי קריירה לפי דרגת השינוי הנדרש, החל מכאלו שזהים או קרובים להכשרה או לניסיון שלך ועד אלטרנטיבות רחוקות יותר, תוך היעזרות במאגר האפשרויות הקיימות בשוק העבודה.
* הקלפים החזקים שלך – אילו סוגי משימות גורמים לך להיות במיטבך, מרגישים לך מתאימים ליכולותיך, ואפשר לבנות עליהם הצלחה לטווח ארוך.
* האישיות התעסוקתית שלך – בדיקת הסביבה המקצועית המיטבית שתתאים לנטיותיך האישיות בהתאם לשלושה מודלים פסיכולוגיים שונים. הסדנה תביא אותך לרמת הבנה מספקת של משמעויות המודלים ותסייע לך לקבל החלטות.
* התמודדות עם חסמים בדרך להצלחה – כל תהליך התקדמות או שינוי כרוך בהתמודדות עם חסמים חיצוניים כגון שיקולי זמן ותקציב, ועם חסמים פנימיים כגון אמונות ודפוסי חשיבה מעכבים. נרכוש כלים לזהות את החסמים, ננסה להבין את מקורם ולהתמודד איתם בצורה הטובה ביותר.
* ניהול קריירה – כלים לטווח הקצר, הבינוני והארוך לניהול עצמי וגיבוש דפוסי התנהגות שיביאו להתקדמות יעילה תוך ניצול הזדמנויות בדרך לפי מיטב החשיבה והידע החדשניים הקיימים בעולם בתחום פיתוח הקריירה.
*תנאי העבודה המועדפים עליך – שקלול שיקולים כספיים ושיקולים נוספים הנוגעים לסביבת העבודה שלך ולתנאים.

נשמע כמו משהו שיכול לעזור לכם?

הירשמו לסדנה והימנעו מבזבוז של שנים במסלול קריירה לא מתאים ולא מקדם.

הסדנה הבאה תתקיים בתאריכים 27.7-26.7, בין השעות 16:00-09:00, במכללת רמת-גן. מפגש אישי יתקיים בתאריך 28.7.

הרשמה באמצעות הקישור בראש העמוד. מתלבטים/יש לכם שאלות? פנו למדור אופג'וב, טלפון 09-7781504 דוא"ל [email protected]

עלות הסדנה לסטודנטים של האוניברסיטה הפתוחה ולבוגריה + פגישת ייעוץ אישי לכל משתתף/ת - 520 ₪ בלבד.
קיום הסדנה מותנה במינימום משתתפים.

מספר המקומות מוגבל. אנא מהרו להבטיח את מקומכם!