סטודנטים מצטיינים בקמפוס ערד
ביום שני, 15.3.2021 התקיים טקס הענקת תעודות הצטיינות לסטודנטים שלומדים תואר ראשון במדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה במיזם קק"לטק- רד בינת, קמפוס לאוניברסיטה ותעשיות הייטק בערד.
הסטודנטית בר הורוביץ קיבלה תעודת מצטיינת נשיאה, וחמישה סטודנטים קיבלו תעודת מצטייני דיקן הלימודים האקדמיים -  יונתן גלרשטיין, גבריאל טיטרנקו, נעם בר-ששת, ולדימיר ז'לטוב, ואלכס מיכאילוב.
סטודנטים מצטיינים במסלול הכשרה מקצועית: בר הורוביץ, גבריאל טיטרנקו, וסטודנטים מצטיינים במסלול תרומה לקהילה: שלום שפרבר, ארתור ניקוגוסיאן.

בטקס נכחו יהודה זיסאפל נשיא קבוצת רד-בינת, אלון בנצור מנכ"ל בינת, עו"ד יהודה בן חמו ראש עיריית ערד, אל"מ (במיל') אבי דדון ראש מנהל הרכש במשרד הביטחון, רות שהם מנכ"לית האוניברסיטה הפתוחה,  אסנת גץ סמנכ"לית שירותי הוראה באוניברסיטה הפתוחה, ד"ר דיתה קליינמן מנהלת מרחב דרום  של האוניברסיטה הפתוחה ורחל קשת מנהלת הפרויקט מטעם רד בינת.

יהודה זיסאפל ברך את הסטודנטים שיבח אותם על מאמציהם ואמר שהפרחת הפריפריה נעשית באמצעות השכלה גבוהה, לימודי מדעים והשתלבות בתעשיית ההייטק המקומית.
ד"ר דיתה קליינמן המלווה את הפרויקט מטעם האו"פ מיום גיוס הסטודנטים ולאורך השנתיים האחרונות ציינה את התרגשותה מהמעמד ואיחלה המשך מעשיר, פורה ומהנה בלימודיהם.

24 צעירות וצעירים מבני העיר ערד, לומדים זו השנה השניה, לימודים לתואר ראשון במדעי המחשב, במסלול התמחות באבטחת המרחב המקוון (אבטחת סייבר), ומקבלים הכשרה תעסוקתית במפעלי ההייטק של קבוצת רד-בינת בעיר והתחייבות להעסקתם במקצוע הנרכש שנתיים מסיום לימודיהם בחברות אלו בערד.
קבוצת הלימוד של הסטודנטים בערד היא פרי שיתוף פעולה של קבוצת רד-בינת, האוניברסיטה הפתוחה, קק״ל ועיריית ערד. ייחודו של הפרויקט שכולו מתקיים בעיר ערד; הלימודים מתקיימים בקמפוס של האוניברסיטה הפתוחה במרכז הצעירים, והסטודנטים זוכים למימון מלא; שכר הלימוד ומלגה חודשית קבועה עד תום לימודיהם.
קרדיט צילום: עין מצלמת עירית עשת מור.