שיחה בין האמנים מיכה אולמן ורונן שהרבני
לאור הצלחתה של התערוכה "מקום/אַל-מקום: רונן שהרבני פוגש את מיכה אולמן" שמוצגת בגלריית האוניברסיטה הפתוחה ברעננה, אנחנו מאריכים את זמן התצוגה עד לתחילת חודש מאי.

התערוכה "מקום/אַל-מקום", מכוננת מפגש בין-דורי בין האמנים מיכה אולמן ורונן שהרבני.
בתערוכה משוחח שהרבני עם גוף היצירה רב-השנים של אולמן, המתייחס אל האדמה כמרחב 'פוזיטיבי' ו'נגטיבי' בו-זמנית, כמסה וחלל, בית וקבר. שולחנות חול ועליהם הקרנות מציאות וירטואלית של שהרבני יוצגו לצד עבודות על נייר של מיכה אולמן, במקביל למיצב קינטי תלוי-מקום שיצר שהרבני במיוחד לגלריית האוניברסיטה הפתוחה. בעבודותיו של שהרבני, החול סופג לתוכו סימולציות דיגיטליות ומתעד את עקבותיהן. בעבודתו של אולמן, האדמה האדומה היא ספֵק קרקע יציבה ספֵק בוגדנית, וגבולות הם עניין טנטטיבי ושביר. בהקשר הישראלי כמו גם בהקשר הגלובאלי, התערוכה מעלה על הפרק בכל חריפותן סוגיות של מקום וגבולות, שייכות וזרוּת.

במהלך האירוע ד״ר חוה אלדובי מנהלת הגלריה וכרמית בלומנזון אוצרת התערוכה ראיינו את מיכה ורונן על הבמה על יצירתם המשותפת אפשר לצפות בראיון בלינק הרצ"ב.