לומדים מדעי המחשב בפרויקט משותף עם רד-בינת

הנהלת האוניברסיטה הפתוחה נפגשה בערד עם קבוצת סטודנטים שלנו שלומדים תואר ראשון במדעי המחשב במסלול התמחות באבטחת המרחב המקוון (אבטחת סייבר). זהו פרויקט ייחודי של האוניברסיטה הפתוחה בשיתוף פעולה עם קבוצת רד-בינת, קק״ל ועיריית ערד.

29 סטודנטיות וסטודנטים, צעירות וצעירים מבני העיר ערד, נבחרו ללמוד בתכנית מובנית יחודית, במדעי המחשב עם התמחות בסייבר, שבסופה מובטחת להם תעסוקה במפעלי הייטק של קבוצת רד-בינת שיפתחו בעיר. ייחודו של הפרויקט שכולו מתקיים בעיר ערד; הלימודים מתקיימים בקמפוס של האוניברסיטה הפתוחה במרכז הצעירים, תוך כדי הלימודים הם מקבלים הכשרה במפעלי רד בינת בדרום, והתכנית כולה ממומנת לסטודנטים - משכר הלימוד ועד עלות המגורים והמחייה.

בתמונה מצולמים הסטודנטים בתכנית ביחד עם עו״ד ניסן בן-חמו ראש עיריית ערד, עמית שטרייט מנכ"ל האוניברסיטה הפתוחה, אסנת גץ סמנכ"ל שירותי הוראה, רונית בראון קניס סמנכ"ל משאבי אנוש, ד״ר דיתה קליינמן מנהלת מרחב דרום, גילה לנג עוזרת לענייני מרחב דרום, רחל קשת מנהלת הפרוייקט קק״לטק רד-בינת ועמית מונסנגו רכזת התכנית. בביקור גילינו שמנהלת מרכז הצעירים, מורן יפרח אייג'ס, היא בוגרת תואר ראשון שלנו.

כולנו גאים בכם ומאחלים בהצלחה!

ראיון בגלובס עם יהודה זיספל על הפרוייקט קק״לטק רד-בינת בערד