בפעם השביעית אנחנו מובילים באיכות ההוראה

האוניברסיטה הפתוחה מובילה באיכות ההוראה בסקר שביעות רצון של התאחדות הסטודנטים הארצית לשנת תשפ"א

מדי שנה בפתיחת שנת הלימודים האקדמיים מפרסמת התאחדות הסטודנטים סקר שביעות רצות מאיכות ההוראה במוסדות האקדמיים בארץ  וזו הפעם השביעית ברציפות, שהאוניברסיטה הפתוחה מדורגת ראשונה בין האוניברסיטאות בישראל.

'סקר הסטודנט/ית' לבחינת איכות ההוראה מתפרסם זו השנה האחת עשרה ברציפות. הסקר נערך ע״י התאחדות הסטודנטים והסטודנטיות הארצית ומכון המחקר ׳מאגר מוחות׳ ובו השתתפו כ-10,000 סטודנטים ממרבית מוסדות הלימוד בארץ. הסקר בחן את השפעת משבר הקורונה על איכות הלמידה ושביעות רצונם של הסטודנטים ממערכת ההשכלה הגבוהה בישראל.
ארבע האוניברסיטאות בהן סטודנטים הביעו את שביעות הרצון הגבוהה ביותר מאיכות ההוראה (בשקלול כלל הסעיפים, בהם רמת הקורסים, תכנית הלימודים, רמת המרצים והמתרגלים ועוד):
1.         האוניברסיטה הפתוחה (3.63)
2.         אוניברסיטת בר אילן ( 3.29)
3.         אוניברסיטת תל אביב (3.19)
4.         הטכניון- מכון טכנולוגי לישראל בחיפה (3.14)

לכתבה שפורסמה על הסקר באתר YNET
לקישור לסקר באתר התאחדות הסטודנטים הארצית