הסטודנטים קבעו: האוניברסיטה הפתוחה מובילה בסקר איכות ההוראה של התאחדות הסטודנטים.

זו השנה הרביעית ברציפות, מדורגת האוניברסיטה הפתוחה ראשונה בין האוניברסיטאות בישראל באיכות ההוראה, על פי סקר הסטודנטים שערכה התאחדות הסטודנטים הארצית.

בסקר, שכלל 8,000 סטודנטים הלומדים במוסדות להשכלה גבוהה בישראל, נשאלו הסטודנטים על רמת הקורסים, טיב ההוראה של המרצים והיחסים בינם לבין הסטודנטים, תכניות הלימודים, אופן קביעת הציונים, שילוב טכנולוגיות למידה בהוראה ועוד.

האוניברסיטה הפתוחה צוינה בסקר כמוסד האקדמי המוביל בישראל בשילוב טכנולוגיות למידה בהוראה. זאת בזכות אתרי הקורסים המאפשרים קשר שוטף ורציף בין הסטודנטים והמנחים, הנגשת מגוון חומרי לימוד כולל הרצאות מצולמות ומוקלטות וספרים דיגיטליים, מפגשי הנחיה מקוונים אינטראקטיביים ועוד.

תוצאות הסקר מראות כי האוניברסיטה הפתוחה עומדת ביעד שקבעה לעצמה: להציע לסטודנטים לימודים ברמה האקדמית הגבוהה ביותר לצד גמישות מרבית בשיטת הלימודים, המאפשרת לסטודנטים לשלב את הלימודים במסלול החיים שלהם.

לקריאת הידיעה המלאה באתר ynet