פרופ' עופר לוי

פרופ' לוי הוא פרופסור חבר בתוכנית להנדסת תעשייה וניהול באוניברסיטה הפתוחה. פרופ' לוי בעל תארים ראשונים במתמטיקה ובהנדסת תעשייה וניהול, תואר שני בהנדסה, תעשייה וניהול מאוניברסיטת בן גוריון ובעל דוקטורט מאוניברסיטת סטנפורד בתחום החישוב המדעי והמתמטיקה החישובית, שבו נושא התזה הוא ניתוח גיאומטרי בעל קנה מידה מרובה של נתונים תלת-ממדיים. תחומי המחקר המרכזיים של פרופ' לוי הם חישוב מדעי, עיבוד תמונה ואותות, אופטימיזציה, סטטיסטיקה, חישובי מטריצות ובעיות היפוך.
פרופ' לוי שימש בעבר מרצה בכיר במחלקה לתעשייה וניהול באוניברסיטת בן גוריון בנגב, מנהל מעבדת יזמות במכללת ספיר וחוקר אורח ומרצה במכון להנדסה חישובית ומתמטית באוניברסיטת סטנפורד. בנוסף, פרופ' לוי מכהן בתפקיד חבר מועצה וראש הוועדה לאיכות הסביבה במועצה המקומית להבים.

דואל: [email protected]
אתר אישי