חירום

היערכות לחירום נדרשת בכל ארגון. מוכנות לקראת מצבים כגון: שריפה, פח"ע, רעידת אדמה, פנדמיה, דליפה של חומרים מסוכנים והיערכות למצבים הדורשים פינוי ומילוט של עובדים, אלה מצריכים תכנון וידע. מוכנות טובה לחירום מצמצמת אובדן חיי אדם ובמקרים רבים גם נזקי רכוש כמו כן מוכנות טובה מאפשרת רציפות תפקודית בתרחישי החירום השונים. במקרי חירום מיידיים יש להתקשר 09-7780999 או פנימי 2999

חירום

ביטחון

שמירה על חיי אדם, מידע, רכוש, סדר ציבורי וטוהר מידות במתקני האו"פ השונים ובפעילות בכלל השלוחות תוך התחשבות מקסימאלית בייעודה של האוניברסיטה ושמירת צביונה הפתוח והפלורליסטי וברוח החוק להסדרת הביטחון בגופים ציבוריים.

ביטחון
בטיחות ואיכות סביבה

בטיחות

בטיחות היא שם כללי לתחום של ההגנה מפני פגיעות בגוף או נזק מתמשך. תחום הבטיחות מלווה כיום את האדם בכל אשר ילך: בבית, בדרך, במקומות העבודה והבילוי. לעיתים מוגדרת כך: "קיום רמת סיכונים סבירה לאור המטרה".

בטיחות

תחבורה

תחבורה- מדור התחבורה מופקד על הניהול והבקרה השוטפת של צי כלי הרכב של האו"פ, על מערך ההסעות בארגון ועל תיאום וביצוע שליחויות והובלות עבור המחלקות השונות.

תחבורה
איכות סביבה

גהות ובריאות תעסוקתית

הנהלת האוניברסיטה פועלת לשמירה על איכות הסביבה ועל בריאותם של העובדים והסטודנטים. הנהלת האו"פ עורכת בדיקות גהות תקופתיות כגון: גז ראדון, רמות קרינה, ועוד.

גהות ובריאות תעסוקתית