מדיניות הבטיחות והבריאות של האוניברסיטה

הנהלת האוניברסיטה מצהירה, כי מניעת תאונות עומדת בראש דאגותיה. היעדר תאונות יאפשר עבודה שוטפת ותקינה, שביעות רצון של הסטודנטים, סגל ההוראה ועובדי האוניברסיטה, ובכך גם תהיה תרומה לרווחיות האוניברסיטה.

הנהלת האוניברסיטה תפעל כדי לעמוד בכל דרישות החוק והתחייבויות אחרות שלקחה על עצמה האוניברסיטה בקשר לגורמי סיכון אליהם חשופים הבאים בשעריה והשוהים בתחומה – בכל האמור בבטיחות ובבריאות בתעסוקה.

הנהלת האוניברסיטה מפעילה מערכת ארגונית שעיסוקה נושאי בטיחות, והיא כוללת נוסף על ההנהלה:
ועדת בטיחות, ממונה בטיחות, ממונה בטיחות בתעבורה, נאמני בטיחות וצוותי חירום.

כל סטודנט/ית ועובד/ת באוניברסיטה זכאים לעבוד בסביבת עבודה בטוחה, ללא סיכון מיותר.

כל סטודנט/ית ועובד/ת באוניברסיטה שותפים ואחראים לנושא הבטיחות, ועליהם להתריע על סיכונים.

הנהלת האוניברסיטה אחראית לתקן כל ליקוי בטיחות שיימצא ביחידותיה באמצעות סקרים, מבדקים, בדיקות תקופתיות, דיווחי עובדים, וממצאי ועדות הבטיחות וממלאי תפקידים.

נהלי וחוקי הבטיחות

פתח הכל

יצירת קשר

מוקד הביטחון (פעיל 24 שעות)