הסטודנטים אלעד דרומי ועומר שרון במקום הראשון!
אלעד דרומי ועומר שרון, שני סטודנטים לתעשיה וניהול באוניברסיטה הפתוחה זכו יחד עם חבריהם לצוות, עמית סרור משנקר וניב פלד מהטכניון, בפרס הראשון בסך 15,000 ₪ בתחרות ההאקתון הלאומי השלישי לתעשייה וניהול שהתקיימה ב-17-18 באפריל בשנקר. בתמונה מצולמים עם ד"ר דיאמנטה בנסון-קרעי ראש התכנית של הנדסה תעשיה וניהול באוניברסיטה הפתוחה.

במסגרת התחרות הצוות פיתח אפליקציה שנועדה לטפל באתגר שהעלתה עיריית רמת-גן – "לוחות מודעות אלקטרוניים".
בהאקתון התחרו צוותי סטודנטיות וסטודנטים על פתרונות דיגיטליים ואחרים לסוגיות מקצועיות שמטרתן לקדם את התעשייה, הכלכלה והקהילה בישראל. השנה טופלו 21 אתגרים במסגרת ההאקתון.

האירוע היה מלא באנרגיה, והיווה הפנינג אמיתי של חשיבה הנדסית פרקטית בהובלת הסטודנטים. בתחרות חולקו פרסים על יצירתיות וחדשנות, היתכנות טכנולוגית, כלכלית ועסקית, רמת הפיתוח שהושגה בהאקתון וההשפעה הטכנולוגית, הכלכלית והחברתית הצפויה.

ההאקתון הלאומי השלישי לתעשייה וניהול מתקיים ביוזמת קרן עירא לעסקים, טכנולוגיה וחברה ושל אגודת מהנדסי תעשייה וניהול בלשכת המהנדסים. פרופ' אהוד מניפז מנהל את הפרוייקט ביחד עם מועצת ההאקתון שמורכבת מנציגים מהתעשייה, ואנשי סגל אקדמי בכיר.
.