האוניברסיטה הפתוחה מובילה באיכות ההוראה

בסקר שביעות רצון של התאחדות הסטודנטים הארצית

בפעם השישית ברציפות, האוניברסיטה הפתוחה מדורגת ראשונה בין האוניברסיטאות בישראל בסקר שביעות רצון של הסטודנטים מאיכות ההוראה, שערכה התאחדות הסטודנטיות והסטודנטים הארצית.

סקר התאחדות הסטודנטים והסטודנטיות הארצית לבחינת איכות ההוראה מתפרסם זו השנה העשירית ברציפות. הסקר נערך ע״י מכון המחקר ׳מאגר מוחות׳ והשתתפו בו כ-8,000 סטודנטים ממרבית מוסדות הלימוד בארץ. הסקר בחן את שביעות רצון הסטודנטים ממערכת ההשכלה הגבוהה בישראל, אשר התבקשו לדרג את דעתם בתחומים מגוונים בציונים שבין 1 ל-5.

ארבע האוניברסיטאות שבהן סטודנטים הביעו את שביעות הרצון הגבוהה ביותר מאיכות ההוראה (בשקלול כלל הסעיפים, בהם רמת הקורסים, תכנית הלימודים, רמת המרצים והמתרגלים ועוד):

1. האוניברסיטה הפתוחה (4.08)
  2. הטכניון - המכון טכנולוגי לישראל בחיפה (3.89)
  3. אוניברסיטת בר אילן (3.78)
  4.  אוניברסיטת חיפה (3.74)

אנו מאחלים לסטודנטים שלנו שנת לימודים מוצלחת ופורייה. האוניברסיטה הפתוחה תמשיך גם השנה להעניק לסטודנטים לימודים ברמה האקדמית הגבוהה ביותר לצד גמישות מרבית בשיטת הלימודים, המאפשרת לסטודנטים לשלב את הלימודים במסלול החיים שלהם.

לידיעה המלאה בעיתון "ישראל היום" על הסקר