מלגות "מובילות לצמיחה" עם בנק הפועלים
זו השנה השנייה שהאוניברסיטה הפתוחה ובנק הפועלים משתפים פעולה בפרויקט "מובילות לצמיחה" ומעניקים ל-17 סטודנטיות מלגות סיוע למימון לימודיהן האקדמיים. הסטודנטיות תיבחרנה בידי המדור לסיוע כלכלי בדיקנט הסטודנטים, לפי הקריטריונים שהוגדרו.

השנה הפרויקט מתמקד בסטודנטיות מהחברה החרדית, מהמגזר הערבי ומהקהילה האתיופית, ותינתן עדיפות לאימהות חד-הוריות. המלגות תוענקנה ללא התניות.

רכישת השכלה גבוהה היא מפתח לעצמאות כלכלית, להגדלת יכולת ההשתכרות העתידית ואף למוביליות חברתית. לאור הצלחת פרויקט "מובילות להצלחה" בשנה שעברה, האוניברסיטה הפתוחה ובנק הפועלים ממשיכים גם השנה לתמוך בנשים צעירות בתחילת דרכן שבונות את עתידן האישי והמקצועי. אנו בוחרים סטודנטיות שהן דור ראשון להשכלה גבוהה במשפחותיהן ומשמשות מודל לחיקוי לילדיהן ולקרובים אליהן. פרויקט "מובילות לצמיחה" יסייע ל-17 הסטודנטיות שתיבחרנה השנה להתמקד בלימודיהן ולממש את הפוטנציאל האקדמי והתעסוקתי שלהן.

אנו מודים לבנק הפועלים על התמיכה המתמשכת בפרויקט "מובילות לצמיחה".

בהצלחה לכולן!