בפעם השמינית ברציפות, האוניברסיטה הפתוחה מדורגת ראשונה בין האוניברסיטאות בישראל בסקר שביעות רצון של הסטודנטים מאיכות ההוראה, שערכה התאחדות הסטודנטיות והסטודנטים הארצית לשנת תשפ"ב.

סקר התאחדות הסטודנטים והסטודנטיות הארצית לבחינת איכות ההוראה מתפרסם זו השנה השנים-עשר ברציפות. הסקר נערך ע״י מכון המחקר ׳מאגר מוחות׳ והשתתפו בו כ-10,000 סטודנטיות וסטודנטים ממרבית מוסדות הלימוד בארץ. הסקר בחן את הסטטוס הכלכלי של הסטודנטים בישראל, מצב התעסוקה והדיור בקרב הציבור הסטודנטיאלי, שביעות הרצון מהמוסדות האקדמיים ועוד.

האוניברסיטה הפתוחה מובילה, בפעם השמינית כאמור, בדירוג שביעות הרצון מהמוסד בזמן משבר הקורונה (בשקלול הפרמטרים: איכות ההוראה, תפעול טכני ע"י המרצה, אורך השיעור, צורת ואופי המבחנים, איכות הלמידה, יכולת ריכוז וקשב ופלטפורמת העברת השיעורים):
דירוג האוניברסיטאות:
o האוניברסיטה הפתוחה (3.87)
o אוניברסיטת בר אילן (3.62)
o אוניברסיטת תל אביב (3.6)

אנו מאחלים לסטודנטיות והסטודנטים שלנו שנת לימודים מוצלחת ופורייה. האוניברסיטה הפתוחה תמשיך גם השנה להעניק לסטודנטים לימודים ברמה האקדמית הגבוהה ביותר לצד גמישות מרבית בשיטת הלימודים, המאפשרת לסטודנטים לשלב את הלימודים במסלול החיים שלהם.

לידיעה המלאה באתר "כאן 11" על הסקר.