ד"ר אור קרסין

ד"ר אור קרסין היא מרצה בכירה וראשת המרכז למחקרי הסביבה והקיימות של האוניברסיטה הפתוחה. ד"ר קרסין סיימה לימודי תואר ראשון L.L.B בפקולטה למשפטים באוניברסיטה העברית בירושלים, תואר שני L.L.M בהצטיינות בפקולטה למשפטים באוניברסיטת תל אביב ודוקטורט Ph.D בפקולטה למשפטים באוניברסיטת בר-אילן. ד"ר קרסין זכתה במלגת רוטשילד היוקרתית ובמלגת Chevening של המועצה הבריטית והייתה עמיתת מחקר באוניברסיטת London School of Economics (LSE), מכון המחקר Grantham לשינויי אקלים וסביבה. תחומי המחקר העיקריים שלה הם רגולציה ומדיניות סביבתית, אפקטיביות רגולטורית, אחריות חברתית תאגידית, קיימות וכלכלה מעגלית בארגונים. מחקריה של ד"ר קרסין זכו בפרסים ובמגוון מענקי מחקר, ובהם פרס המאמר הטוב ביותר של הרשת הבין-לאומית למחקרי אחריות תאגידית, פרס המאמר הטוב ביותר של האגודה הישראלית למדעי המדינה ופרס הדוקטורט המצטיין מקרןWolf . ד"ר קרסין זכתה במענקי מחקר שונים, ובהם מענקים מקרן Friedrich Ebert, מכון Heth, GIF – הקרן הישראלית גרמנית למחקר וקרן Wohl. ד"ר קרסין פיתחה את התוכנית למשפט ציבורי באוניברסיטה הפתוחה, ועיתון "מעריב" הכיר בה כאחת מעשרת האנשים המשפיעים ביותר על קידום הגנת הסביבה בישראל. בנוסף שימשה ד"ר קרסין בתפקידים ציבוריים רבים בתחום הגנת הסביבה בישראל, והיא מייעצת באופן קבוע למשרדי ממשלה בנושא ממשל רגולטורי ומדיניות סביבתית. כיום היא חברה בוועדת הציות של האו"ם – אמנת ברצלונה של UNEP להגנה על הים התיכון.

דואל: [email protected]
אתר אישי