הבוגר שלנו בן לוריא  זכה במלגת רודס
לא רק ביל קלינטון, גם הבוגר שלנו בן לוריא זכה במלגת רודס היוקרתית ללימודים מתקדמים באוקספורד University of Oxford!
בן, הוא בוגר תואר ראשון בסוציולוגיה ותקשורת בהצטיינות מהאוניברסיטה הפתוחה, כאשר את התואר הוא התחיל במקביל ללימודיו בתיכון במסגרת תכנית אקדמיה בתיכון.
מלגת רודס Rhodes Trust היא מלגת מנהיגות בינלאומית מהוותיקות והיוקרתיות בעולם. בין בוגריה נמנים אקדמאים, אנשי רוח ופוליטיקאים בכירים ביניהם הנשיא לשעבר President Bill Clinton והיועצת לביטחון לאומי של ממשל אובמה, סוזן רייס. במסגרתה מוענקת מלגה בסך 50 אלף ליש"ט (כ-240 אלף שקל), לכל שנה למשך שנתיים ללימודי תואר שני ושלישי באוקספורד בבריטניה עם אפשרות להמשיך לקבלה גם בשנת הלימודים השלישית.
האוניברסיטה הפתוחה גאה בבן על ההישג המדהים ובטוחה שימשיך לעשות חיל גם בממלכה הבריטית. בהצלחה מכולנו!
עוד פרטים על הזכיה אפשר לקרוא בכתבה שפורסמה בדה-מרקר.
בתמונה מצולמים: מזכיר הקרן, דורון וובר, עם שני הזוכים במלגה למה מנצור ובן לוריא. (צילום יח"צ)