מדליית כסף בבחינת מועצת רואי חשבון

אלון רוזן, בוגר תואר ראשון בחשבונאות עם חטיבה בכלכלה באוניברסיטה הפתוחה ובוגר שנת ההשלמה בחשבונאות של האוניברסיטה הפתוחה, התבשר אתמול שקיבל את מדליית הכסף על הציון הגבוה שלו בבחינת מועצת רואי החשבון בחשבונאות פיננסית מתקדמת. הציון של אלון הוא הציון השני בגובהו בארץ וזהו הישג מאד חשוב ומרשים!

אלון (30), נשוי, גר בפתח תקווה, מתמחה בראיית חשבון בביקורת רב תחומית בפירמהEY Israel ארנסט אנד יאנג, אחד ממשרדי רואי החשבון הגדולים בארץ. הוא גם רכז תקשוב בקורס "דוחות כספיים מאוחדים" באוניברסיטה הפתוחה. "שנת ההשלמה באוניברסיטה הפתוחה היתה שנה מעולה והכינה אותנו בצורה טובה למבחן", מספר אלון, "הקורס "דוחות כספיים מאוחדים" תרם לי הכי הרבה במהלך התואר. בקורס לומדים הלכה למעשה איך מאחדים דוחות בין חברות אם לבין חברות בת שלהן. היום זה בא לידי ביטוי בעבודה שלי במשרד, שבמסגרתה אני מטפל בדוחות של החברות הציבוריות והפרטיות הגדולות במשק וזה נותן לי סיפוק רב. השאיפה שלי בחיים זה לשלב בין הפרקטיקה בחשבונאות לבין ההוראה באוניברסיטה. היום אני מבין שעל מנת להיות רו"ח טוב, חשוב לשמור על הידע ולהתעדכן בשינויים התכופים בחשבונאות בסביבה הפיננסית הדינמית."

את מדליית הכסף יקבל אלון בטקס חגיגי של לשכת רואי חשבון ב3.2.