סטודנטיות ערביות ויהודיות בקבוצת כדורשת חדשה במוסמוס

סטודנטיות מרימות להנחתה !
הכדור עף גבוה בקבוצת כדורשת חדשה של סטודנטיות של האוניברסיטה הפתוחה, יהודיות וערביות, מישובי ואדי ערה והקריות, בינהן משחקת גם אגדיר ג'מיל אבו-זרקא, מנהלת קמפוס ואדי ערה שלנו שבגבעת חביבה.
הקבוצה נפגשת כל יום ראשון בשעה 19:30 באולם הספורט בכפר מוסמוס – זו הזדמנות מצוינת להעצמת נשים ולמפגש תרבויות דרך הספורט. נשמח מאוד שסטודנטיות נוספות יצטרפו אלינו!
הקבוצת נפתחה בתמיכת דיקנט הסטודנטים באוניברסיטה הפתוחה והליגה לידידות בכדורשת.

الكرة تحلّق نحو الأفق مع الفريق النسائي الجديد لكرة الطائرة في الجامعة الفتوحة!
يضمّ الفريق فتيات عربيّات و يهوديّات، من منطقة وادي عارة وأيضاً من الكريوت. تنضمّ أيضاً للفريق المرموق، أغادير جميل أبو زرقا، مديرة فرع وادي عارة.
تلتقي المجموعة كل يوم أحد في تمام الساعة 19:30 في القاعة الرياضيّة في قرية مصمص - نحن نرى بهذا اللقاء فرصة ممتازة لتطوير مكانة الصوت النسائي وللدمج بين الحضارات من خلال الرياضة، ونتطلّع لإنضمام المزيد من الفتيات للفريق!
جدير بالذكر أن الفريق أُقيم عن طريق دعم من مكتب عميد الطلبة في الجامعة المفتوحة، ودوري الصداقة لكرة الشبكة.