המרכז לחקר חדשנות בטכנולוגיות למידה באוניברסיטה הפתוחה מזמין הגשת הצעות להרצאות, לפוסטרים ולפאנלים לכנס ה-22, שיתקיים ב-16 בפברואר 2027

חדשנות טכנולוגית היא אחד האתגרים הגדולים ביותר העומדים בפני מקבלי החלטות בתחום החינוך ובפני חוקרים של תהליכי למידה. אנו עדים לחידושים טכנולוגיים המאומצים על ידי חלקים גדולים בציבור, אך נדרשים מחקר רב כדי לבחון את יעילות שילובם בהוראה, בהדרכה, בלמידה ובניהול למידה. 

הכנס מיועד לחוקרים, לסטודנטים ולאנשי מקצוע בתחומי טכנולוגיות הלמידה בפרט והחדשנות הטכנולוגית בכלל.

מטרת הכנס

הכנס נועד לשמש במה להצגת מחקרים העוסקים בטכנולוגיות למידה ובחדשנות טכנולוגית, להוות זירת מפגש לדיון, להצגת עבודות ולהחלפת דעות, ולתרום לגיבושה של קהילת חוקרים בתחומי החדשנות וטכנולוגיות הלמידה בישראל.

ההצעות יכללו: הצגת מחקרים אמפיריים, כמותיים ואיכותניים כאחד, בחינת הצלחות או כישלונות בתחום של יישום חדשנות טכנולוגית בכלל, ובלמידה, בהוראה ובהדרכה בפרט, כמו גם תהליכים פסיכולוגיים חינוכיים שונים, הקשורים לחדשנות בטכנולוגיות למידה, הוראה וחינוך. ניתן להגיש גם הצעות להצגת מחקרים תיאורטיים. 

המועד האחרון למשלוח הצעות להצגה בכנס ולהגשת מועמדות לפרס לעבודת דוקטורט מצטיינת הוא 26 באוקטובר 2026.

אפשר לעיין בספר הכנס ולצפות במצגות ובהקלטות מכנסי צ'ייס הקודמים באתר המרכז לחקר חדשנות בטכנולוגיות למידה

הנחיות להגשת הצעות

כנס צ'ייס 2027 מזמין הגשות מחמישה סוגים: מאמר מלא, מאמר קצר, פוסטר, פאנל ועבודת דוקטורט מצטיינת. הנחיות נוספות ותבניות להגשות השונות מופיעות בהמשך. ניתן להגיש הצעות בעברית או באנגלית.

שימו לב! ההגשה הראשונית של ההצעות לכנס אנונימית. לפיכך, אין צורך למלא את שדות "שמות החוקרים" בתבנית. רק לאחר שתקבלו אישור על הצגתכן/ם בכנס, תתבקשו להעלות שוב את הקובץ עם שמות החוקרים.


פתח הכל

סוגי ההגשות

פתח הכל